Kako je novi Huawei P Smart 2021 promenio moje navike i oduševio moju devojku

I dok ranije telefon uopšte nisam koristio za igranje igara ili video pozive, više vremena prvedenog u kući dosta uticalo da počnem da koristim one mogućnosti koje sam do sada zanemarivao...

  • 16
Huawei P Smart 2021 Foto: Huawei

U poslednjih nekoliko meseci dosta sam promenio svoje navike kada je korišćenje telefona u pitanju. Ranije ga, na primer, uopšte toliko nisam koristio za igranje igara ili video pozive, ali je više vremena prvedenog u kući dosta uticalo na to da počnem da koristim i one mogućnosti koje sam do sada zanemarivao.

Na primer, oduvek sam, odnosno od kada koristim kompjuter, igrao video igre. I uvek sam bio od onih koje ništa osim PC-a ne priznaju kao jedini pravi "alat" za to. Međutim, kako poslednjih meseci, sve više radim od kuće, trudim se da posle osam sati posla, što je manje moguće sedim za kompjuterom, ako već ne moram.

I tako sam počeo da instaliram igrice na telefon, i da ih igram kada ustanem od kompjutera. Jeste da je ekran dosta manji nego monitor PC-a, ali zato ne moram da sedim za stolom, već mogu da se udobno zavalim u svoju omiljenu fotelju.

Ubrzo sam, međutim, shvatio da mi je baterija postala mala, pošto sam telefon dopunjavao dva, ponekada i tri puta dnevno.

I tu sam prelomio! Moj telefon je već počeo da zastareva, imao je za današnje standarde, loš ekran, dok su kamere pravile dobre fotografije, ali samo po danu i pri idelanim uslovima. Zato sam rešio da nabavim novi.

Bez mnogo razmišljanja, izbor je pao na Huawei P Smart 2021. Pazario sam ga dan pošto je došao u Srbiju i to pre svega zbog ogromne baterija kapaciteta 5.000mAh i Full HD+ ekranu dijagonale 6,67 inča (sa rezolucijom od 2.400 x 1.080 piksela).

Privuklo me je i to što sam prvi put mogao sebi da priuštim jedan nov i aktuelan model, sa velikim brojem pozitivnih ocena i dobrim karakteristikama.

Naravno, za to je zadužena i odlična cena od - 27.999 dinara.

I čim sam ga aktivirao i instalirao igre, velika razlika je bila uočljiva na prvi pogled. Igrice su naprosto "letele", boje na ekranu bile mnogo su jasnije, a ogromna baterija je bila u stanju da izdrži i najgore "maltretiranje". I to više put dnevno, po nekoliko sati!

A i kad se isprazni, tu je brzi punjač od 22,5W, koji bi mi omogućio da posle samo 10-ak mogu da se igram bar još dva sata.

Ali nije samo igranje igrica ono što me je oduševilo kod mog novog Hawei P Smart 2021. Zbog rada od kuće, kao i manje druženja i viđanja sa ljudima, svi mogući načini onlajn komunikacije počeli su mnogo više da se koriste, kako u privatnoj tako i u poslovnoj komunikaciji.

Tu me je baš odševila MeeTime opcija, koja je meni i mojoj devojci omogućila da obavljamo video pozive između naših Huawei telefona u 720p HD rezoluciji, pa od kada možemo da se gledamo u punoj lepoti visoke rezolucije gotovo da smo prestali da se zovemo i dopisujemo.

Huawei P Smart 2021 Foto: Huawei

Poslednjih godina, Huawei telefoni su sinonim za kvalitetne kamere i vrhunske mobilne fotografije, pa je četvorostruku AI kameru od 48MP, za kratko vreme korišćenja, pokazala rezultate koji su bili iznad mojih očekivanja. Fotografije su bile kristalno jasne, čak i u izuzetno mračnom okruženju.

A kada se na to doda ultraširokougaono sočivo selfi kamere koja nam je omogućilo da fotkamo sjajne grupne selfije, korisnički ugođaj je bio potpun. Nije potebno posebno da pominjema da su se naši selfiji odmah našli na njenom Instagramu i "fejsu".

Inače, mojoj devojci se mnogo svidela zelena - "Crush Green" boja mog novog Huawei telefona, kao i njegov moderni dizajn zakrivljenih ivica, pa zamalo nisam ostao bez njega...

Huawei P Smart 2021 Foto: Huawei

Možda sam u početku bi malo skeptičan, pošto nikada ranije nisam kupovao tehniku a da prethodno nisam pogledao gomilu recenzija da na YouTube-u i pročitao brojne tekstove na stručnim sajtovima.

Međutim, bio mi je potreban novi telefon u što kraćem roku, a gotovo da nije bilo moguće tako brzo naći telefon sa boljim odnosom cene i onoga što za nju nudi...

Međutim, samo par dana kasnije, bio sam siguran da sam doneo pravu odluku. Sad se razmišljam da možda i njoj poklonim jedan...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA