Nokia 2.4 ima sve, radi sve, a štedi vam i budžet

Sjajan pametni telefon, a cena još prihvatljivija

  • 3

Nokia 2.4 i kompanija HMD Global donose pravo osveženje u budžetskom segmentu pametnih telefona.

Industrija mobilnih telefona vrtoglavo raste, a finska kompanija uhvatila je ritam i korisnicima ponudila prave stvari, pritom misleći na njihove budžete.

Nokia 2.4 praktično donosi gotovo sve moderne karakteristike, pre svega napredno fotografisanje uz podršku veštačke inteligencije koja sadrži poseban noćni režim, ali i portretni mod za uređivanje zamućenih pozadina - čak i nakon što ste uslikali fotografiju.

Nokia 2.4 FOTO: Žarko Radovančev

Velika prednost ovakvog telefona je ekran od čak 6.5 inča u HD+ rezoluciji (720x1600), a za bezbrižno korišćenje tokom dva dana imate bateriju od 4.500 mAh.

Multitasking, odnosno korišćenje dve aplikacije istovremeno, poput Fejsbuka i YouTube-a prisutan je naravno i na ovom telefonu koji pokreće MediaTek Helio P22, na operativnom sistemu Android 10, koji je spreman za dve potpuno nove nadogradnje.

O dizajnu telefona i njegovoj nordijskoj eleganciji nije potrebno trošiti mnogo reči, jer je ovo praktično "jedini gedžet" koji vam je potreban, a pritom ispuniće sve vaše zahteve i zaista lepo "ležati" u ruci.

Nokia 2.4 FOTO: Žarko Radovančev

Nokia telefoni su drugu godinu zaredom proglašeni liderima kada je reč o softverskim i bezbednosnim ažuriranjima, a kao evropski brend poštuju GDPR odredbe i skladište podatke u centru u Finskoj. Nokia telefoni su brend koji najbrže sprovodi bezbednosne ispravke i nudi do tri godine Android ažuriranja za svoje uređaje, kako bi korisnici uvek mogli da uživaju u poslednjim inovacijama.

Više informacija o 2.4 nalazi se na linku: https://www.nokia.com/phones/srl_rs/nokia-2-4

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA