Baterija od dva dana, odlične fotografije i moćan čip, a sve to uz ogromnu uštedu: Ovo je Nokia 3.4

Elegantan dizajn i izdržiljivi materijali sigurno će doprineti vrlo ugodnom i prijatnom "hvatu"

  • 7

Danas, kada se nalazimo u vrlo zahtevnom vremenu, shodno pandemiji virusa korona, često nam je potreban mobilni telefon na koji možemo da se oslonimo i znamo da nas neće izneveriti tokom zahtevnih procesa, a i da pritom sve to priuštimo za manje od 200 evra.

Kompanija HMD Global nedavno je predstavila Nokia 3.4 koji je na nas ostavio snažan utisak moćnog uređaja koji dolazi sa pravim odnosom cene i kvaliteta.

Nokia 3.4 nudi ozbiljne nadogradnje performansi zahvaljujući mobilnoj platformi Qualcomm Snapdragon 460 koja pruža više snage kako biste iskoristili ono najbolje od svog telefona.

Nokia 3.4 Foto: Žarko Radovančev

Prelep HD+ ekran dijagonale od 6.39 inča sa otvorom za prednju kameru doprineće da u svakom momentu uživate u prikazu i gledanju vaših omiljenih videa, bilo da su to filmovi i serije ili idoli sa društvenih mreža poput Fejsbuka i TikToka - za one nešto mlađe korisnike pametnih telefona.

Nokia 3.4 Foto: Žarko Radovančev

Na poleđini je okrugli kamera modul sa glavnim senzorom kamere od 13 megapiksela, širokouganom kamerom od 5 megapiskela, te senzorom za dubinu od 2 mpx. Veštačka inteligencija za obradu fotografija, portretni i noćni režim su podržani i možete očekivati zaista sjajne finalne rezutate.

Elegantan dizajn i izdržiljivi materijali sigurno će doprineti vrlo ugodnom i prijatnom "hvatu" samog telefona, odnosno Nokia 3.4 jako lepo leži u ruci.

Nokia 3.4 Foto: Žarko Radovančev

O dopunjavanju samog uređaja neće morati da razmišljate tokom dana, jer tu je baterija od 4.000 mAh, koja bi trebalo bez ikakvih problema da izdrži dva dana.

Nokia telefoni su drugu godinu zaredom proglašeni liderima kada je reč o softverskim i bezbednosnim ažuriranjima, a kao evropski brend poštuju GDPR odredbe i skladište podatke u centru u Finskoj. Nokia telefoni su brend koji najbrže sprovodi bezbednosne ispravke i nudi do tri godine Android ažuriranja za svoje uređaje, kako bi korisnici uvek mogli da uživaju u poslednjim inovacijama.

Više informacija o samom uređaju možete pronaći na stranici www.nokia.com/phones/srl_rs/nokia-3-4

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    28. novembar 2020 | 11:04

    Nokia je mnogo izgubila sve ove godine jer nije htela da pređe na Android. Bili najbolji sad ima da krckaju godinama dok se ne vrate na prvo mesto ako je to moguće!

  • Ja

    28. novembar 2020 | 09:58

    4000mah je dovoljno za dan i malo više/ 26-30 sati umerenog korišćenja.

  • 😐

    28. novembar 2020 | 19:30

    Ima li ko iskustva sa ovim telefonom? Nokia je nekad bila vrhunska marka telefona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA