Spisak najboljih Motorola telefona u Srbiji – i koji je idealan za vas

Motorola je jedan od najstarijih i najprepoznatljivijih brendova na svetu i poznata je po tome što korisnicima nudi širok spektar odličnih telefona u svim segmentima

  • 0

Međutim, nemaju svi korisnici identične potrebe, pa je samim tim potrebno dobro razmisliti pre kupovine novog telefona šta od njega želimo da dobijemo – i koliko smo to spremni da platimo.

Zato smo odlučili da vas znatno detaljnije upoznamo sa mogućnostima nekih od najboljih Motorola telefona koji su dostupni u Srbiji i pomognemo vam da izaberete baš onaj koji će ispuniti sve vaše potrebe.

Premijum klasa

Motorola Foto: Motorola

Motorola je nakon pauze od 3 godine ispunila želje mnogih korisnika i predstavila svoj novi premijum telefon.

U pitanju je model sa nazivom edge+.

Gledajući specifikacije, dizajn i sve ono što pruža korisnicima, jasno je da je u pitanju pravi flegšip.

Motorola edge+ donosi vrhunski OLED displej dijagonale 6.7 inča sa osvežavanjem ekrana od 90Hz, brzi Snapdragon 855 procesor uparen sa 12GB RAM-a i velikom baterijom kapaciteta 5.000mAh koja bez ikakvih problema pruža 2 dana korišćenja nakon samo jednog punjenja.

Svi oni koji pored performansi traže i odlične fotografije neće biti razočarani sistemom od 3 kamere koji čine glavni 108MP senzor, telefoto kamera sa 3x optičkim zumom, ultraširoka kamera i senzor dubine.

Premijum mogućnosti po pristupačnoj ceni

Motorola Foto: Motorola

Jedan od glavnih ciljeva kompanije Motorola jeste pružanje najnovije tehnologije svima, a najbolji primer za to je svakako model edge.

Motorola edge pruža sve ono što možete da očekujete od premijum uređaja, ali po znatno nižoj ceni.

Posebno se ističe veliki 6.7-inčni OLED displej sa osvežavanjem od 90Hz iza kog je smešten Snapdragon 765 procesor i 6GB radne memorije.

Veliki plus predstavlja i baterija kapaciteta 4.500mAh zahvaljujući kojoj ćete vrlo retko posezati za punjačem.

Sve što vam treba – u jednom telefonu

Motorola Foto: Motorola

Ako tražite odlične performanse po još boljoj ceni, onda je Motorola G9 Play savršen izbor za vas.

Motorola G9 Play pruža odlične performanse, svestrani sistem kamera i moćnu bateriju.

Kompanija je odlučila da u jedan telefon stavi sve ono što korisnici žele, pa tako na raspolaganju imate brz Snapdragon 662 procesor, veliku 5.000mAh bateriju, MaxVision HD+ 6.5-inčni displej i sistem sa 3 kamere.

Fokus na najvažnijm stvarima

Motorola Foto: Motorola

Misija kompanije Motorola jeste stvaranje telefona koji će ispuniti želje najvećeg broja korisnika.

Zato je fokus modela motorola G9 Plus baš na najvažnijim stvarima koje korisnici želje. Moto G9 plus dolazi sa najvećim skokom unapred s jedne generacije na drugu uz neverovatne performanse, kamere, baterije i displej.

Moto G9 plus vam pruža snagu potrebnu da ispunite sve svoje želje uz 64 quad kamera sistem, masivnu 5.000mAh bateriju, moćne performanse Snapdragon 730G procesora posebno unapređene za gejming i najveći displej ikada na jednom moto g telefonu dijagonale 6.8 inča.

Sa moto G9 Plus modelom Motorola je nastavila svoju predanost pružanju čistog Android iskustva  korisnicima i eliminisala sve nezgrapne softverske maske, nema više duplih aplikacija – samo gotovo fabrički Android koji zahvaljujuće tome radi mnogo brže i efikasnije u poređenju sa drugim telefonima.

Moćan telefon srednjeg ranga

Motorola Foto: Motorola

Ako želite veoma sposoban uređaj ali ne želite da za njega platite kao za premijum telefona, Motorola One Fusion+ je odlična opcija.

Ovaj model na samom početku impresionira 6.5-inčnim Full HD ekranom bez ikakvih useka jer je prednja kamera smeštena unutar kućišta iz kog je izbacuje poseban mehanizam onda kada vam je potrebna.

Takođe dobijate i odličan Snapdragon 730 procesor, 4GB radne memorije i 128GB prostora za skladištenje svih vaših fotografija, filmova i muzike.

Kao šlag na tortu, Motorola je ovaj telefon opremila i velikom 5.000mAh baterijom koja pruža 2 dana korišćenja nakon samo jednog punjenja.

Najviše svega za najmanju moguću cifru

Motorola Foto: Motorola

Svi Motorola telefoni G serije nude najbolji odnos cene naspram kvaliteta, ali ako vam je potreban još jeftiniji uređaj koji će i dalje biti veoma upotrebljiv, skrećemo vam pažnju na model E7 plus.

Motorola E7 Plus bez ikakvih problema radi sve ono što od njega očekujete po najnižoj mogućoj ceni.

Možete da ga koristite za društvene mreže, surfovanje internetom, gledate YouTube i omiljene aplikacije – i sve će to raditi odlično. A to je sve, i mnogo više, od onoga što možete da očekujete kada pogledate njegovu cenu.

Za sve fanove najnovije tehnologije

Motorola Foto: Motorola

Pravi ljubtelji napredne tehonlogije sigurno će biti zainteresovani modelom Motorola razr 5G koji je unapredio legendarni dizajn najčuvenijeg Motorola telefona savitljivim ekranom.

Iako je tehnologija savitljvih ekrana i dalje prilično nova i u povoju, Motorola je predstavila drugu generaciju modela razr koji dolazi sa unapređenim Snapdragon procesorom, 6.2-inčnim P-OLED ekranom, 8GB interne memorije, 48MP kamerom i 256GB prostora za skladištenje podataka.

Naravno, najvažnija prednost ovog telefona je upravo savitljivi ekran koji se preklapanjem telefona smanjuje i samim tim omogućava lakše nošenje telefona i maksimalan fokus na njegov jedinstven dizajn.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA