≫ 

Da li ćemo ikada "rolati" LG telefon?

Nakon što je nedavno predstavila svoj inovativni koncept telefona sa ekranom "na namotavanje", iz korejske kompanije stižu informacije da bi mogla potpuno da napusti proizvodnju smartfona

  • 0
LG Rollable, ekran na rolanje Printscreen: YouTube/SlashGear

Nakon što je LG na virtuelno održanom sajmu potrošačke elektronike CES 2021 prikazao svoj prvi pametni telefon sa "ekranom na rolanje", a potom i najavio njegovo predstavljanje u septembru, stiže informacija da do komercijalizacije tog više nego zanimljivog koncepta može neće ni doći.

Prema pisanju lista Korea Herald, planovi za proizvodnju tog uređaja još nisu doneseni, a iz te korejske kompanije sada stižu informacije da se razmišlja i o potpunom napuštanju proizvodnje pametnih telefona.

Navodo se razmišlja i o potencijalnoj prodaji LG mobilne divizije, budući da dok kompanija ostvaruje najveće profite u poslednje vreme, prodaja pametnih telefona je i dalje u crvenom, prenosi GSM Arena.

Međutim, ako se proizvodnja telefona ipak nastavi  LG Rollable bi ipak mogao da ostane samo koncept. Jedan od razloga za to mogla bi da bude i čijenica da je prethodni inovativni modela LG Wing dobijao nagrade za inovativnost, ali ipak nije ostvario veći uspeh na tržištu.

Zbog toga su neki poznavaoci prilika u mobilnoj industriji i insajderi pomislili da je LG Rollable otkazan, iako nema sumnje da bi se dobor pokazao na tržištu.

Zato poznavaoci veruju da bi LG Rollable, iako sigurno neće biti jeftin i pristupačan široj publici, mogao da pomogne korejskoj kompaniji i pogura prodaju njenih pametnih telefona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA