Sledeći Samsungov telefon na prekop bi mogao da postane "laptop za u džep"?

Novi premijum uređaj bi trebalo u potpunosti da zameni Galaxy Note seriju poslovnih telefona, koja će verovatno biti ugašena

  • 2
Samsung Galaxy Z Fold 3, Let'sGoDigital, render Printscreen: Let'sGoDigital

Informacije i spekulacije, o gašenju Samsung Galaxy Note serije flegšip pametnih telefona stizale sa, poslednjih meseci, sa raznih strana.

Među njima su se našle i one koje kažu da će novi Samsung Galaxy Z Fold 3, uređaj sa ekranom na preklop, naslediti Note seriju pametnih, i od nje naslediti prepoznatljivu S-Pen pametnu olovku. To je ovih dana i potvr

To zvuči logično, budući da su obe serije uređaja namnjene poslovnim korisnicima. U prilog tome ide i informacija da će sledeći model Galaxy S serije - S21, dobiti S-Pen olovku.

Više dizajnera je tokom proteklih nedelja dalo svoje viđenje izgled i dizajna budućeg Samsunga Galaxy Z Fold 3, na osnovu postojećih informacija. Možda najzanimljivije viđenje prikazano je na renderima holandskog sajta Let'sGoDigital (na slikama).

Ovde, svakako, najzanimljivije izgleda mogućnost korišćenja uređaja u "laptop" modu, za šta se pominje i mogućnost da novi uređaj dobije i tastaturu na izvlačenje.

Još jedno viđenje budućeg Samsung Galaxy Z Fold 3 dao je autor YouTube kanala Concept Creator

Očekuje se da će Galaxy Z Fold 3 biti opremljen najmoćnijim aktuelnim hardverom, koji bi trebalo da nadmaši karakteristike aktuelne Note serije. Pretpostavlja se da će uređaj pokretati Qualcomm Snapdragon 888 procesor, u kombinaciji sa najmanje 256GB interne memorije.

Uređaj će, gotovo sigurno, koristiti Android 11 operativni sistem (a možda i Android 12, ukoliko do predstavljanja uređaja bude objavljen), koji će biti "presvučen" Samsungovim One UI 3.5 interfejsom. Samsung Galaxy Z Fold 3 bi trebalo da bude predstavljen kasnije ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nyx

    26. februar 2021 | 23:35

    Note nece biti ugasen, jer je to telefon koji Samsung izdvaja od konkurencije. Pokusaji sa fold telefonom su upravo to, samo pokusaji....telefon nije praktican, kabast je i komplikovan. Novi Note ce najverovatnije imati kameru ispod ekrana i vrlo moguce da urade neku inovaciju sa S pen, obuzirom da je 21 dobio mogucnost kosicenja sadasnje S pen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA