Najmoćniji procesor, velika kamera, vrhunske performanse: Xiaomi Mi 11 stigao u Srbiju, poznate cene

Za kupovinu u promo periodu, Xiaomi je obezbedio Mi Watch pametni sat na poklon, kao i besplatnu zamenu ekrana u slučaju lomljenja

  • 2
WWW.DZODAN.COM

Kineska kompanija Xiaomi u Srbiji je predstavila svoj najnoviji premijum telefona Mi 11 serije. To je prvi pametni telefonu koga pokreće novi Qualcomm Snapdragon 888 procesor, moćni čipset dopunjen Adreno 660 grafikom i X60 5G modemom.

AMOLED DotDisplay ekran ima dijagonalu do 6,81 inč i dolazi sa osvežavanjem od 120Hz. Ispod ekrana se nalaze čitač otiska prsta, koji omogućava izuzetno brzo otključavanje udređaja.

Sistem kamera ima tri senzora: glavni od 108MP, širokougaoni od 13MP i telemakro od 5MP. Brojna softverska podešavanja omogućavaju da moćni sistem kamera bude iskorišćen na najbolji mogući način, snimajući fotografije uporedive sa profesionalnim fotoaparatima. Prednja selfi kamera ima senzor od 20MP.

Velika baterija, brzo punjenje

Za stereo zvuk zadužena je poznata firma Harman Kardon, a hardver je smešten u stakleno kućište, sa čije prednje strane se nalazi izuzetno izdržljivo Corning Gorilla Glass Victus staklo.

Ukupnoj izdržljivosti uređaja doprinosi LiquidCool sistem za hlađenje, koji omogućava da telefon i posle dugotrajnog igranja i drugih zahtevnih aktivnosti ostane hladan.

Xiaomi Mi11 napaja velika baterija kapaciteta 4.600mAh, koju je moguće dopuniti za kratko vreme, zahvaljujući brzi punjaču od 55W, koji dolazi uz uređaj. Osim toga, telefon podržava bežično punjenje od 50W i "obrnuto" (reverzibilno) punjenje do 10W.

Prodaja i cene

Predprodaja telefona Xiaomi Mi11 u Srbiji počinje danas, putem sajta Mi Srbija, i trajaće do 21. marta. Telefon je moguće naručiti sa 8GB RAM memorije i 128GB prostora za skladištenje podataka, kao i u verziji sa istom količinom RAM-a i 256GB interne memorije.

Xiaomi Mi 11 Foto: Xiaomi

Xiaomi Mi11 se prodaje po cenama od 88.999 dinara za 8GB/128GB i 94.999 za 8GB/256GB verziju.

Oni koji se odluče za kupovinu u promotivnom periodu, na poklon će dobiti Mi Watch pametni sat, kao i besplatnu zamenu ekrana u slučaju lomljenja u prvih godinu dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    5. mart 2021 | 16:19

    Zasto je u srbiji duplo skuplji nego u kini sigurno zbog veceg standarda kazu na tv i novine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA