Očarajte svoje pratioce na društvenim mrežama. Ovi mobilni telefoni će vam pomoći u tome

Velika većina nas ima barem jedan otvoren nalog, a dopisivanje, zabava i povezivanje s prijateljima su neki od najčešće spominjanih razloga zbog kojih koristimo društvene mreže

  • 2
Selfi Foto: Shutterstock

Popularnost im je eksplodirala za vreme pandemije, omogućile su nam da ostanemo povezani sa svima koje volimo, na njima smo pratili vesti i informacije, a pomogle su nam i da ubijemo dosadu koju smo svi tako dobro osetili tokom lokdauna.

Bilo da je to Fejsbuk, Instagram, TikTok, Snepčet ili Jutjub, ako redovno proveravate svoje naloge na društvenim mrežama sigurni smo da barem jednom dnevno ostanete oduševljeni nekom od predivnih fotografija ili videa osoba koje pratite. Da biste i vi na isti način mogli da oduševljavate svoje pratioce, uz malo kreativnosti sve što vam treba je (jako) dobar mobilni.

Veliki ekran, što bolja baterija , snažan procesor i trunka vaše ličnosti su najbolji recept za stvaranje zanimljivog i privlačnog sadržaja za vašu omiljenu društvenu mrežu. Mi znamo tačno koji modeli mobilnih telefona će vam pomoći u tome.

5 najboljih mobilnih za snimanje i 2 budžet modela

Idealno rs Foto: Idealno.rs

iPhone 11 Pro

Iako je nova verzija u prodaji, iPhone 11 Pro, sada malo povoljniji, i dalje je jedan od najboljih mobilnih za snimanje videa. Trostruka zadnja kamera sa senzorima koji snimaju u 4K rezoluciji, snimke na kojima nema promene u boji, osvetljenju, detaljima ili dinamičkom rasponu, daje vam slobodu da bez puno rizika isprobate snimanje raznovrsnih kompozicija. Stabilizacija slike je apsolutno bez konkurencije, pa ćete bez problema snimiti savršen video čak i iz ruke.

Idealno rs Foto: Idealno.rs

Samsung Samsung Galaxy S20

Mobilni telefoni iz S20 serije jedni su od najboljih androida za snimanje videa. Kod Galaxy S20, zadnje kamere snimaju u 4K rezoluciji s jako dobrim dinamičkim rasponom, i savršenom preciznošću detalja i predivno naglašenih boja. Impresivna stabilizacija i odlična prednja kamera čini ga savršenim mobilnim za snimanje TikTok videa ili Instagram Storija.

Idealno rs Foto: Idealno.rs

Samsung Galaxy Note 10

Iako su modeli iz 2019., Galaxy Note 10 i Note 10+ i dalje su visoko na listi najčešće preporučivanih mobilnih telefona za kreiranje video i foto sadržaja. Imaju sve osnovne karakteristike profesionalne kamere, od objektiva sa dvostrukim otvorom do izuzetne širokougaone kamere, fokusa uživo, pa čak i optimizatora scene. Note10+ ima čak 5 kamera, a Note10 4, pa oba modela uz gomilu dostupnih specijalnih efekata imaju i softver za uređivanje i editovanje videozapisa.

Idealno rs Foto: Idealno.rs

OnePlus 8

OnePlus mobilni telefoni možda ne igraju u istoj ligi kao iPhone i Samsung flegšip modeli, ali su po pitanju kvaliteta komponenti i vrednosti koju dobijate za tu cenu više nego zaslužili da se nađu na listi najboljih. Sa OnePlus 8 modelom imate najmoćniji čipset današnjice, AMOLED ekran i trostruku zadnju Sony kameru. Ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete, OnePlus 8 ili malo snažnija 8 Pro serija su odličan izbor mobilnog telefona.

Idealno rs Foto: Idealno.rs

Google Pixel 4

Od kada su se pojavili, Google Pixel mobilni su mnoge oduševili. Puno je razloga za to, a stvari će vam biti jasnije kada vam kažemo da ga nazivaju i „Ajfonom na Androidu“. Ovde vam predstavljamo Pixel 4 seriju koja osim u toj standardnoj verziji dolazi i u jeftinijoj 4A verziji, te u skupljem 4 XL formatu. Ako ste i inače ljubitelji Androida i onoga što radi Gugl, ovaj mobilni će vas oduševiti. Kamere su nenadmašne, i na svakoj verziji gotovo jednako kvalitetne.

Idealno rs Foto: Idealno.rs

Budžet opcija 1 -> Redmi Note Pro 9 Max

Jedan od najdražih brendova budžet pametnih telefona, Xiaomi, ima odličan model za sve TikTokere ograničene budžetom.  Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max je odličan mobilni sa 64MP senzorom i četverostrukom zadnjom kamerom, a i prednja 32MP kamera može da snima Full HD video klipove. Note 9 Max nudi zaista puno za svoju cenu i sigurni smo da nećete pogrešiti njegovim odabirom!

Idealno rs Foto: Idealno.rs

Budžet opcija 2 –> Motorola One Action

Druga budžet opcija će vas možda iznenaditi, ali ovaj model legendarne Motorole je savršen izbor za sve koji žele da snimaju što bolje video klipove i nudi opciju koju nećete pronaći ni na jednom drugom pametnom telefonu. Uz prednju i zadnju kameru, Motorola One Action ima i posebnu akcionu kameru sa 16MP senzorom i ultraširokim objektivom. Specifičnost ove kamere je u tome što je senzor postavljen pod uglom od 90 stepeni, pa tom kamerom horizontalni video snimate i dok telefon držite uspravno. Sve u svemu, odlična vrednost za taj novac i super mobilni sa zanimljivim opcijama kamere.

Kupi šta ti se sviđa. Po ceni koja ti se sviđa.

Tražeći najbolje mobilne telefone otkrili smo i jednu aplikaciju koja onlajn kupovinu čini još jednostavnijom, bržom i sigurnijom. Naš omiljeni portal za upoređivanje ponuda i cena u veb prodavnicama, Idealno.rs sada je dostupan i putem Idealno mobilne aplikacije koja je uverili smo se i sami, jedini asistent koji će nam ikada trebati za bilo kakvu kupovinu.

Ne znamo kako je kod vas, ali nas je prošla godina već potpuno navikla na kupovinu u veb prodavnicama. Danas nam je potpuno normalno da svaku stvar koja nam treba ili koju želimo da kupimo, prvo pogledamo na internetu i proverimo da li možemo da je naručimo. Tako je bilo i sa novogodišnjim poklonima, ali i svom opremom za dom, belom tehnikom ili gedžetima koji su nam trebali. A Idealno mobilna aplikacija, dostupna je na svim uređajima i savršen je asistent za isplativu, pametnu kupovinu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    6. mart 2021 | 09:43

    Nemam drustvene mreze.Koga cu sad da ocaram svojim mobilnim telefonom? 🤔

  • Lejla

    6. mart 2021 | 11:10

    Glavno da se čuje...halo...molim...Lejla ja te volim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA