Novi Motorola telefoni donose nisku cenu, ozbiljne performanse i veliku bateriju

Porodica “Moto e” telefona poznata je po svojoj izuzetnoj vrednosti, a sada Motorola predstavlja dva nova uređaja koji pored snage, poseduju neverovatne performanse i sve to po sjajnoj ceni

  • 1
Motorola Foto: Motorola

Novi moto e7 power i e7i power modeli pružaju dugoročno trajanje baterije, izvanrednu kameru, ekran i performanse koje su korisniku potrebne u užurbanoj svakodnevici.

Igrajte se, učite ili radite bez brige na oba modela uz pomoć masivne baterije od 5000mAh. Slušajte muziku do 76 sati, gledajte video klipove do 14 sati ili surfujte internetom do 12 sati sa samo jednim punjenjem. Zahvaljujući velikom kapacitetu baterije koji pruža dva dana korišćenja(1), možete provesti čitav vikend bez uključivanja telefona na punjač(2).

Pored sjajne baterije u oba modela, tu je i  6,5" “Max Vision HD+” ekran koji nudi jedno od najboljih iskustava u “moto e” porodici. Pomoću odnosa stranica ekrana od 20: 9, filmovi, igre i video ćaskanja izgledaju besprekorno na vašem ekranu. A yahvaljujući ultraširokom ekranu, vaš omiljeni sadržaj uvek će izgledati sjajno.

Uživajte u neverovatnoj brzini zahvaljujući osmojezgrenom procesoru od 2,0GHz koji vam omogućava da se igrate više, gledate više i duže ćaskate bez ikakvih seckanja.

Novi modeli Motorola e serije poseduju dvostruki sistem kamera koji zadovoljava sve vaše potrebe kada je u pitanju fotografija. Glavna kamera od 13MP sa brzim fokusiranjem omogućava vam da fotografišete u trenu, a objektiv “Macro Vision” približava vas željenom objektu i do četiri puta bliže od standardnog objektiva za fotografisanje sitnih detalja. Pored toga, budite sigurni da ćete uvek izgledati dobro sa selfi kamerom od 5MP.

Bez napora skladištite sve neverovatne fotografije i video zapise zahvaljujući 32GB, odnosno 64GB na modelu e7 power, ugrađenog prostora za skladištenje(3). Ako vam je potrebno više prostora, uvek možete dodati do 1 TB memorije uz pomoć microSD kartice(4).

Motorola je posvećena isporuci hardverskih i softverskih funkcija koje vaše vreme provedeno na telefonu čine još lakšim i prijatnijim. Čitač otiska prsta diskretno smešten unutar poznatog Motorola logotipa u obliku krila slepog miša na zadnjoj strani kućišta, omogućava vam da otključate telefon jednim dodirom. Pored toga, namensko dugme Google asistenta sa strane svakog uređaja pomaže vam da brzo pronađete odgovore i obavite određene komande samo pomoću glasa(5).

Oba modela u Srbiji će biti dostupna krajem aprila 2021. godine.

Pravno odricanje od odgovornosti

(1) Sve tvrdnje o dužini trajanja baterije su približne i bazirane na osnovu optimlanih mrežnih uslova.  Realno trajanje baterije može varirati i zavisi od brojnih faktora kao što su snaga signala, podešavanja mreže i samog uređaja, temperature, stanja same baterije i načina korišćenja.

(2) Sve tvrdnje o dužini trajanja baterije su približne i bazirane na srednjoj vrednosti koja je dobijena na osnovu testova korišćenja korisnika različitog intenziteta (koji uključuje i korišćenje telefona i vreme provedeno u standby modu) pod optimalnim uslovima mrežne pokrivenosti. Realno trajanje baterije može varirati i zavisi od brojnih faktora kao što su snaga signala, podešavanja mreže i samog uređaja, temperature, stanja same baterije i načina korišćenja.

(3) Dostupan prostor za skladištenje podataka korisnika je manji od naznačenog usled fabrički instaliranog softvera, i može se menjati bez ranijeg obaveštenja usled softverskih nadogradnji.

(4) Podržava microSD kartice kapaciteta do 1TB, microSD kartica se prodaje odvojeno. Sadržaj sa DRM ograničenjima možda nije moguće prebaciti na karticu.

(5) Nisu podržani svi jezici. Lista jezika koje Google Assistant trenutno podržava može se pronaći na sledećem linku: assistant.google.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    5. mart 2021 | 19:50

    Sjajna reklama jer ovakve karakteristike nemaju ni mnogo ozbiljniji telefoni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA