≫ 

Da li će uprkos prestanku proizvodnje LG izbaciti još dva telefona: Možda ćemo ipak "rolati" ekran?

Iako su se prve fotografije novih LG modela nedavno pojavile na sajtovima i društvenim mrežama, njihovo eventualno pojavljvanje na tržištu još uvek je nije potpuno izvesno...

  • 0
LG Rollable, ekran na rolanje Printscreen: YouTube/SlashGear

I pored prepoznatljive inovativnosti, koja je godinama bila njen zaštitni znak u proizvodnji pametnih telefona, kompanije LG nije uspela da izdrži teret sve brojnije konkurencije, zbog čega je najavljeno gašenje ovog dela njene proizvodnje.

Brojnim inovativnim uređajima, o kojima ste nedavno mogli da čitate na Telegrafu, ove godine je trebalo da se pridruži i LG Rollable, telefon jedinstvenog koncepta sa proširivim ekranom na izvlačnje.

I taman kada se činilo da ova pionirska ideja osuđena, gašenjem proizvodnje, osuđena na propast, na internetu se pojavila informacija da bismo u bliskoj budućnosti ipak mogli da na tržištu vidimo još koji novi model sa LG logom.

Drugim rečima, izgleda da se odluka o prestanku proizvodnje telefona neće odnositi na one modele koji su i trenutku njenog donošenja bili u fazi razvoja.

Tako poznavaci prilika u svetu tehnologije spekulišu da će se dva vrlo zanimljiva modela, koja su ranije već bila najavljivana, ipak u nekom trenutku pojaviti u ponudi.

Reč je o pomenutom LG Rollable i modelu LG Rainbow, odnosno LG V70, dva flegšip telefona za koja se od početka tvrdi da bi trebalo da budu izuzetno zanimljivi, a koji bi u prodaji mogli da se nađu već od sledećeg meseca.

LG Rainbow, LG Rollable LG Rainbow i LG Rollable / Printscreen: Twitter/@Android Community

Ovi telefoni su premijerno prikazani na ovogodišnjem virtulenom izdanju CES 2021 sajma potrošačke elekronike u Las Vegasu.

Iako je tada bilo najavljeno da će LG Rollable koristiti najmoćniji Qualcomm Snapdragon 888 čipset, novije informacije navode da će telefon ipak koristiti neki drugi procesor iz serije SD800 ili možda SD700.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA