Telenor pokrenuo program reciklaže mobilnih telefona: #SveZaTelefonTelefonZaSve

Telenor poziva sve građane da se priključe programu reciklaže i donesu svoje stare mobilne telefone u Telenor prodavnice širom Srbije. Uređaje mogu reciklirati korisnici svih mobilnih mreža

  • 3
Reciklaža telefona telenor Foto: Telenor

Kupovinom novog mobilnog uređaja nastavlja se briga o korisnicima u Telenorovom ekosistemu uređaja koji je sada obogaćen i programom reciklaže - kompanija je lansirala program reciklaže mobilnih telefona koji direktno utiče na smanjenje elektronskog otpada i kreiranje održivog sistema odlaganja uređaja koji više nisu u upotrebi.

- Zaštita životne sredine bila je primarna inspiracija za pokretanje kompleksnog programa koji zaokružuje proces prelaska sa starog na novi mobilni telefon. Zato pozivamo sve građane da budu deo promene i pomognu u stvaranju zdravije životne sredine - kaže Aleksandra Mišić Dodić, marketing menadžerka Telenora.

Uz sjajnu ponudu telefona, plaćanja na rate bez kamate, osiguranja uređaja i servisiranja u roku od 48 sati, Telenor pomaže korisnicima i da svoj uređaj odlože na bezbedan i ekološki način.

Svako ko donese telefon na reciklažu tokom aprila i maja dobija vaučer od 7,000 dinara za kupovinu telefona ili određenog pametnog sata u narednih 30 dana. Od juna, vrednost vaučera iznosiće 1,500 dinara.

Saznajte više o programu reciklaže na Telenorovom sajtu u segmentu za  privatne i poslovne korisnike.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA