Zabeležite sve što želite uz Motorolu g20

Vaše selfije možete da podignete na potpuno nov nivo zahvaljujući 13MP kameri izuzetno osetljivoj na svetlost

  • 0
motorola g20 Foto: Motorola

Motorola je danas predstavila model sa oznakom g20, moćan novi smartfon koji nudi napredan sistem sa 4 kamere, 90Hz HD+ displej, izuzetno trajanje baterije i pouzdane performanse.

Želite da zabeležite zapanjujuće fotografije u svakoj situaciji? Sada to možete.

Sistem sa 4 kamere na Motorola g20 modelu stara se da fotografije budu oštre u uslovima lošeg osvetljenja i živopisne kada ih slikate noću - pravite prelepe zamagljene portrete i neverovatno detaljne kadrove iz blizine poput profesionalaca. Glavni 48MP senzor koristi Quad Pixel tehnologiju1 kako bi vam pružio 4x bolju osetljivost na svetlost i fotografije koje su oštre i svetle, čak i kada fotografišete u mraku.

Ultra-široki objektiv u kadar može da stavi 4x više prizora kako biste lakše zabeležili sve zapanjujuće momente koji se nađu pred vama.

Posebna Macro Vision kamera približava vas bliže onome što želite da slikate kako biste dobili neverovatno detaljne fotografije iz blizine, a dubinski senzor zamagljuje pozadinu vaših portreta za slike koje svaki put izgledaju kao da ih je napravio profesionalac.

Plus, vaše selfije možete da podignete na potpuno nov nivo zahvaljujući 13MP kameri izuzetno osetljivoj na svetlost kako bi svaka fotografija bila kristalno čista, bez obzira na to da li je pravite po danu, ili u noćnim uslovima.

motorola g20 Foto: Motorola

Kada ste spremni da pogledate sve fotografije koje ste napravili, to možete učiniti na zapanjujućem 6.5-inčnom Max Vision HD+ displeju koji nudi široke uglove gledanja zahvaljujući 20:9 odnosu stranica ekrana, dok se njegovo osvežavanje od 90Hz stara da sva dešavanja na ekranu budu glatka.

Sa Motorola g20 smartfonom, dobijate preko dva dana korišćenja bez potrebe za ponovnim punjenjem telefona zahvaljujući bateriji kapaciteta 5.000mAh2. Bilo da strimujete muziku, gledate video snimke ili igrate omiljene igre, možete da provedete ceo vikend u uživanju i zabavi bez potrebe da posežete za punjačem. Napokon dobijate slobodu da živite vaš život onako kako želite, bez brige o pražnjenju baterije.

motorola g20 Foto: Motorola

Kada je snaga u pitanju, Motorola g20 opremeljena je posebno prilagođenim procesorom sa osam jezgara koji nudi 38% bolje grafičke performanse3. Više nego sigurno ćete primetiti unapređenje prilikom igranja igara, gledanja videa ili pravljenja fotografija – i to sve bez značajnijeg trošenja baterije zahvaljujući 4GB RAM-a najnovije generacije.

A sa opcijama od 128GB prostora za skladištenje podataka4, na raspolaganju imate dovoljno prostora za sav sadržaj koji vam je bitan. U slučaju da vam je potreban dodatni prostor, uvek možete dodati do 1TB interne memorije uz pomoć microSD kartice5.

Uživajte u korišćenju softvera koji svaku interakciju sa telefonom čini sjajnom jer je Android 11 optimizovan tako da se prilagođava vašim potrebama, čineći telefon bezbednijim i ličnijim.

Istražujte bolje načine komunikacije i upravljanja porukama u aplikacijama za čet,

Motorola g20 donosi potpuno novu perspektivu – zapanjujuće fotografije u svakoj situaciji, pametniju procesorsku snagu za bolje performanse, više prostora za sve vaše važne stvari i veću bateriju kako bi vas pratio na svakom koraku.

Dostupnost

Motorola g20 će u Srbiji biti dostupna krajem maja.

Pravo odricanje od odgovornosti

148MP senzor kombinuje 4 piksela u 1, za rezoluciju fotografije od 12MP.

2 Sve tvrdnje o dužini trajanja baterije su približne i bazirane na potrebama prosečnih korisnika različitih profila (uključuje vreme korišćenja i stanje mirovanja) pod optimalnim mrežnim uslovima. Performanse baterije u stvarnom svetu mogu varirati i zavise od mnoštva faktora uključujući jačinu signala, mrežnih podešavanja i podešavanja telefona, temperature, stanja baterije i načina korišćenja.

3Poređenje GPU performansi između UNISOC T700 čipa specijalno pravljenog za Motorolu i UNISOC T610 procesora.

4Dostupan prostor za skladištenje je manji usled fabrički instaliranog softvera, operativnog sistema i drugih funkcija i može se menjati bez ranijeg obaveštenja zbog apdejta.

5 Podržava microSD kartice kapaciteta do 1TB, microSD kartica se prodaje odvojeno. Sadržaj sa DRM ograničenjima možda nije moguće prebaciti na karticu.

O Motoroli

Motorola Mobility LLC je pripojena od strane Lenovo Group Holdings 2015. godine. u čijem vlasništvu u potpunosti funkcioniše kao podružnica i zadužena je za dizajn i proizvodnju svih Moto i Motorola brendiranih mobilnih uređaja.

Pratite nas na:

https://www.motorola.com/rs/sr/home

FB: https://www.facebook.com/MotorolaSRB/

IG: https://www.instagram.com/motorola.srbija/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCyM_SkbPIFe0dPUX3cCji_w

Pinterest: https://www.pinterest.com/motorolaserbia/_saved/

(Telegraf.r/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA