Glavni razlog zašto su Motorola telefoni brži od konkurencije

Kako bi celokupno iskustvo bilo što lakše, Motorola je predstavila reorganizovanu Tips funkciju sa 4 nove kategorije

  • 0
motorola Foto: Motorola

Iako gotovo svi Android telefoni koriste istu Google platformu, zahvaljujući dodatnim modifikacijama, kompanija Motorola svoje telefone čini bržim i lakšim za prilagođavanje željama korisnika.

Za razliku od mnogih drugih proizvođača, telefoni kompanije Motorola dolaze sa gotovo čistim Androidom, baš onakvim kakvim ga je Google originalno zamisilo.

To znači da ne postoje duplirane aplikacije koje rade istu stvar, ili hardverski i softverski zahtevni skinovi koji opterećuju procesor i RAM - i samim tim negativno utiču na brzinu telefona. Kod Motorola telefona, ovi resursi ostaju slobodni za brži rad i sve potrebe koje korisnici imaju.

A tu su i brojne mogućnosti prilagođavanja telefona specifičnom ukusu korisnika koje uključuju kreiranje posebnih tema za uređaj biranjem jedinstvenih fontova, boja, oblika ikonica i animacija čitača otiska prsta – kako bi svaki Motorola telefon bio zaista poseban.

Kompanija Motorola ponosna je na to što njeni stručnjaci pažljivo slušaju želje korisnika telefona i konstantno traže nove načine da unaprede iskustvo korišćenja Motorola smartfona.

Upravo ta filozofija stoji iza kreiranja My UX korisničkog interfejsa koji uključuje sva sjajna Moto iskustva, Moto specifične aplikacije i opcije za prilagođavanje Motorola telefona željama korisnika – uključujući tu i Tips funkciju.

Sa Tips funkcijom, korisnici mogu lako da otkriju sve neverovatne stvari koje njihov Motorola telefon može da uradi, bilo da su tek izvadili novi uređaj iz kutije ili primili najnoviji softverski apdejt. Tips pomaže korisnicima da pronađu prečice koje će im uštedeti vreme, saznaju više o novim aplikacijama ili jednostavno lakše podese svoj uređaj i prilagode ga sebi kako bi maksimalno uživali u njegovom korišćenju.

Kako bi celokupno iskustvo bilo što lakše, Motorola je predstavila reorganizovanu Tips funkciju sa 4 nove kategorije.

Whats New: Saznajte sve što vas zanima u vezi sa najnovijim Android opcijama

motorola Foto: Motorola

Getting Started: Opisuje osnove korišćenja uređaja

motorola Foto: Motorola

Moto Essentials: Otkriva sve specifične funkcije Motorola telefona, kao i dobro poznate Moto gestove

motorola Foto: Motorola

Camera: Pokazuje kako se koriste specifične i napredne funkcije kamere – kao što su Auto Smile Capture, Gesture Selfie i Night Vision

motorola Foto: Motorola

Bilo da želite da modifikujete svoj telefon kako bi bio baš jedinstveno vaš, ili uživate u korišćenju čistog i bržeg Androida, kompanija Motorola se potrudila da sve to možete sa njenim uređajima i nastavlja da prati želje korisnika kako bi u budućnosti njeni telefoni bili još bolji i više prilagođeni željama korisnika.

O Motoroli

Motorolu Mobility LLC 2015. godine preuzeo je Lenovo Group Holdings u čijem vlasništvu u potpunosti funkcionira kao podružnica zadužena je za dizajn i proizvodnju svih mobilnih uređaja pod brendom Moto i Motorola.

Pratite nas na:

https://www.motorola.com/rs/sr/home

FB: https://www.facebook.com/MotorolaSRB/

IG: https://www.instagram.com/motorola.srbija/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCyM_SkbPIFe0dPUX3cCji_w

Pinterest: https://www.pinterest.com/motorolaserbia/_saved/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA