Ukoliko se dvoumite koji telefon da kupite, posetite Festival mobilnih telefona

Uživajte u omiljenoj muzici, spotovima, serijama ili video-igrama, ćaskajte sa prijateljima i rodbinom, zabavite se na društvenim mrežama, pravite selfije i super fotografije, snimajte vlogove, strimujte…

  • 0

Leto je vreme euforije i uzbudljivih događaja – vreme u kome nas čeka bezbroj čarobnih trenutaka u kojima želimo da uživamo, ali i da ih sačuvamo na najbolji mogući način. Moderni pametni telefoni su savršeni partneri za savršeno leto. Zato je leto pravo vreme za Festival mobilnih telefona u Gigatronu. Da li ste već posetili Gigatron i proverili uz koji brend telefona ove sedmice dobijate popuste i poklone?

Uživajte u omiljenoj muzici, spotovima, serijama ili video-igrama, ćaskajte sa prijateljima i rodbinom, zabavite se na društvenim mrežama, pravite selfije i super fotografije, snimajte vlogove, strimujte… Sve to možete uz moderan pametni telefon koji ovog leta možete kupiti uz popust ili poklon, na čak 24 mesečne rate. Uz to, ukoliko brigu o svom novom telefonu prepustite DDOR osiguranju, moći ćete u potpunosti da se opustite i uživate u svim čarima leta, bez straha.

Prodajni lanac kompanije Gigatron čine čak 62 prodavnice širom Srbije, uključujući i 7 prodavnica "megastore" tipa, a najveća od njih je Gigatron Internet prodavnica. Megastore prodavnice pružaju najbolje iskustvo kupovine za one koji se odluče za tradicionalan način kupovine, zahvaljujući vrlo širokom asortimanu, velikom broju parking mesta i najstručnijim prodavcima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA