Manji je od upaljača, a ima sve što vam treba: Najmanji mobilni na svetu ne prstaje da iznenađuje!

Koliko god da deluju smešno, Tiny T1 i T2 telefoni su potpuno funkcionalni uređaji koji mogu da zadovolje osnovne potrebe korisnika...

  • 1
najmanji telefon na svetu Printscreen: YouTube/Unbox Therapy

Zanco Tiny T1 i T2 su najmanji mobilni telefoni na svetu, koji po dimenzijama odgovaraju veličini prosečnog priveska za ključeve. Postoje već nekoliko godina unazad i ne prstaju da iznenađuje, kako poznavaoce tehnologije, tako i obične korisnike.

T1 je minijaturni 2G uređaj, dimenzija 4,7 X 2,1 X 1,2 centimetra, koji dolazi u pakovanju sa USB kablom za punjenje i iglicom za postavljanje SIM kartice.

Opremljen je ekranom dijagonale 1,2 inča i klasičnom mehaničkom tastaturom. Ima 32MB RAM-a i isto toliko memorije za skladištenje podataka, u koju je moguće sačuvati do 300 kontakata i 50 SMS poruka.

Baterija kapaciteta 200 mAh može da potraje i do 3 dana, ukoliko se umereno koristi. Onima koji vole dugo da razgovaraju, baterija će biti dovoljna za 3 sata neprekidnog razgovora. Osim USB kabla, telefon je sa drugim uređajima moguće povezati i putem bežične Bluetooth veze.

Model T2 je 3G uređaj koji je "bolje opremljen", pa ima veću bateriju od 500mAh, ekran u boji, zadnju kameru, klasični ulaz za slušalice od 3,5 milimetara, FM radio i muzički plejer, nekolio jednostavnih igrica i dodatne naprednije opcije u menijima.

Zanco Tiny T1 i T2 telefone je moguće naručiti putem interneta, a cene ovih uređaja su između 40 i 50 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA