Ovog leta sačuvajte samo najbolje fotografije

Mnogi tvrde da za idealan odmor treba ugasiti svoje telefone jer nas fizički, psihički i emotivno udaljavaju od mesta i trenutaka u kojima se nalazimo

  • 3
Samsung Galaxy s21 ultra 5g Foto: Samsung

Ipak, postoji pametan telefon koji pruža revolucionarno iskustvo i prilagođava se vašem životnom stilu, koji će vam biti najbolji prijatelj da doživite leto na nezaboravan način. Ako spadate u ovu drugu grupu ljudi, koji vole da sačuvaju lepe trenutke i to podele sa drugima, ovaj tekst je baš za vas.

Sam svoj fotograf

Ne postoji osoba koja ne želi da ima fotografije koje izgledaju kao da su ih napravili profesionalni fotografi. Jedan od glavnih razloga je naravno, postaviti fenomenalne fotografije na društvenim mrežama, ali i imati uspomenu koja će nas tokom hladnih zimskih dana vratiti na sunčanu plažu. Kamera koja, uz pomoć veštačke inteligencije pravi fotografije i video zapise studijskog kvaliteta sigurno će probuditi fotografa u vama.

Uz profesionalne karakteristike, ultra kvalitet se postiže i prednjom kamerom od 40MP i četvorostrukom zadnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere na Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pametnom telefonu. Fotografije će biti jasne, a video-zapisi visokog kvaliteta i mirni, ali prožeti akcijom zbog pro senzora od 108 MP i 64 puta bogatijim bojama sa čak tri puta širim dinamičkim rasponom.

Precizan i realističan ekran za jedinstveno korisničko iskustvo

Ovaj model telefona nadmašiće sva vaša dosadašnja iskustva. Dynamic AMOLED 2X ekran od 6.8 inča s Quad HD+ kvalitetom i brzinom osveženja ekrana od 120Hz će doprineti da vaš odmor bude još opušteniji i smanjiće umor očiju. Funkcija Eye Comfort Shield automatskim prilagođavanjem filtera plavog svetla na ekranu, omogućuje bezbedno korišćenje bez naprezanja očiju.

Ne brinite za bateriju

Marfijev zakon kaže da vam se sigurno nekad telefon ugasio onda kada vam je najviše trebalo. Na sreću, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ima bateriju od čak 5000 mAh sa glavnom karakteristikom da traje duže od dana. Tako da će vas krizne situacije sa baterijom, a sa njima i Marfi, zaobići. Takođe, upotrebom 25-vatnog punjača za samo 30 minuta vaša baterija će postići preko 50% kapaciteta opcijom brzog punjenja.

Moćne performanse koje ostavljaju bez daha

Vrhunski ekran je idealan spoj sa procesorom izuzetnih performansi u modelu Samsung Galaxy Ultra 5G, koga krasi 5nm procesor ultra snage i ultra brzine. To je ujedno najnapredniji i najbrži procesor do sada u Galaxy pametnom telefonu U praksi, to znači da vam telefon neće „zabagovati“ u nekom trenutku kada vam je najpotrebnije i da je vaš pouzdan saveznik u svakodnevnim situacijama koji prati najsavremenije trendove. Pored toga, karakteriše ga i veća stopa energetske efikasnosti.

Samsung Galaxy s21 ultra 5g Foto: Samsung

Za ovo leto je najbolje imati voodotporan telefon

Poslednji, ali možda za vaše letnje aktivnosti na plaži, najvažniji razlog da imate ovaj telefon uz sebe jeste da je Galaxy S21 Ultra 5G vodootporan do dubine od jednog metra. Od padova i lomova štiti ga Corning Gorilla Glass VICTUS™, najčvršće i najtvrđe Gorilla Glass staklo do sada koje smanjuje mogućnost grebanja i pruža zaštitu s prednje i zadnje strane pametnog telefona.

Samsung Galaxy s21 ultra 5g Foto: Samsung

Više informacija Samsung Galaxy S21 Ultra 5G telefonu pogledajte na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐴

    29. jul 2021 | 10:21

    Nebitno koji imate telefon. Sve i da imate krdžu, ako znate da fotografišete i na tom telefonu će vam fotografija izgledati lepo. Bitan je smisao, a ne kamera!

  • Ja

    29. jul 2021 | 15:23

    Samo XIAOMI💪

  • Cash®

    29. jul 2021 | 21:24

    Propagacija modela uređaja je uredu, kao i reklame za prodaju. Uređaj je kvalitetan, međutim, u Srbiji kao ni u većini zemalja ne postoji 5G mreža, tako da je nepotrebno kupovati uređaj koji, obzirom na kvalitet drugih uređaja ništa novo ne donosi. Postoji mnogo modela koji imaju kvalitetniju kameru kada se već piše o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA