≫ 

Ako koristite stariji Android uskoro ćete moći da se pozdravite sa Google aplikacijama

Iz Google-a navode da zbog očuvanja bezbednosti svojih korisnika, od 27. septembra neće dozvoljavati prijavljivanje uređaja sa Android 2.3.7 operativnim sistemom

  • 2
Android, telefon

Foto: Unsplash

Android korisnici koji još uvek imaju starije telefone sa poslednjom 2.3.7 verzijom operativnog sistema Gingerbread (ili još starije), uskoro više neće moći da koriste svoje Google naloge. Korisnici tih verzija Androida više neće moći da se prijave na Google sa svojim korisničkim podacima.

Iz Google-a navode da "u okviru napora da očuvaju bezbednost svojih korisnika", od 27. septembra više neće dozvoljavati prijavljivanje uređaja sa Android 2.3.7 operativnim sistemom.

Oni koji posle tog datuma pokušaju da se prijave na Gmail, YouTube ili Google Maps, dobiće obaveštnje da pokušavaju da pristupe sa pogrešnim korisničkim imenom i/ili šifrom.

Android 2.3.7 se pojavio pre skoro 10 godina, a s obzirom na broj korisnika Googleovog operativnog sistema, pretpostavlja se da će ova promena uticati na veći broj ljudi.

Oni uređaji koji koriste sledeću Android 3.0 verziju, poznatu i kao Honeycomb, moći će normalno da koriste svoje uređaje. Bar za sada...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    3. avgust 2021 | 04:10

    Znači teraju te da kupiš nov telefon, najbolje NOKIA iz devedesetih...

  • Super

    4. avgust 2021 | 21:26

    Nikad vise gugl i smartfon samo nokia 3310 a najpametnije je nemati nijedan pa nek uvaljuju sami sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA