Najnoviji Honor telefoni stižu u Srbiju

Honor je nedavno predstavio novi model "50", kao i potpuno novu Magic3 seriju telefona kojom je prvi put ušao u premijum segment tržišta

  • 1
Honor 50 Foto: Honor

Kao potpuno nova kompanija, Honor je upravo najavio da fanovi tog kineskog brenda u Srbiji uskoro mogu da očekuju brojne nove uređaje: pametne telefone, prenosne računare, slušalice, pametne satove...

Možda će vas zbuniti ovo "nova kompanija", budući da uređaji pod ovim brendom postoje duže od osam godina, ali od kako je Huawei prodao Honor, ta kompanija nastupa kao potpuno nezavisan proizvođač, sa samostalnim razvojem sopstvenih uređaja, u šta se u ovom trenutku najviše ulaže.

Restart, odnosno novi početak Honora na srpskom i regionalnom tržištu, upravo je najavio Brus Huang, prvi generalni menadžer te kompanije za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, istakavši da će novi uređaji koje Honor lansira u svetu uskoro biti ponuđeni "ovdašnjim korisnicima koji cene kvalitet".

Honor je ove godne u Kini predstavio novi model pod oznakom "50", čiji bi se dolazak na evropsko tržište mogao očekivati već sledećeg meseca, kao i novu Magic3 seriju pametnih telefona (običan Magic3, Pro i Pro+ modele) kojom je brend prvi put ušao u pemijum segment uređaja. Svi novi Honor uređaji dolaze sa Android operativnim sistemom i svim Google aplikacijama i servisima.

Brus Huang za Telegraf kaže da Honor u Srbiji želi da, osim već postojeće i ne tako male baze fanova, pristupi i novim, drugačijim korisnicima nego do sada, kojima sa dolaskom novih uređaja namerava da ponudi novi kvalitet. Uveren je da u Srbiji Honor ima za to ima više nego dobru polaznu poziciju.

Brus Huang, prvi generalni menadžer Honora za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju Brus Huang - prvi generalni menadžer Honor-a za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju / Foto: Honor

A sa početkom prodaje novih uređaja, novom Honoru je na kineskom tržištu za kratko vreme značajno skočila popularnost, pa je ovih dana dospeo na treće mesto po prodaji, odmah iza komapnija Oppo i Vivo. Taj uspeh Honor sada želi da prenese i na globalno tržište.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm

    30. septembar 2021 | 20:19

    Sto se tice honora sve pohvale 6 godina radio kod mene i jos uvek radi, neunistiv je, ni bateriju nisam menjao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA