Filmske kamere i superbrzo punjenje: Xiaomi 11T telefoni stigli u Srbiju

Inovativna "Cinemagic" funkcija snimanja videa predstvalja pravi "filmski alat" u rukama korisnika, dok je 10 minuta na punjaču dovoljno za 72 odsto napunjenosti

  • 0
Xiaomi 11T serija Foto: Xiaomi

Kompanija Xiaomi upravo je predstavila svoje nove pametne telefone 11T i 11T Pro, prve bez "Mi" prefiksa u imenu koji stižu na domaće tržište. Svečanu promociju u beogradskoj Beton hali pratio je bogat program, tokom koga su prisutni mogli detaljno da se upozaju sa svim karakteristikama novih uređaja.

Glavne odluke Xiaomijeve 11T serije su napredne funkcije za snimanje videa i fotografija i revolucionarni sistem punjenja baterija. Telefone pokreću Qualcomm Snapdragon 888 (11T Pro) i MediaTek Dimensity 1200 (11T) procesori, opremljeni su AMOLED ekranima dijagonale 6,67-inča, sistemom kamera sa glavnim senzorom od 108MP i kombinacijama od 8/12GB RAM-a i 128GB/256GB interne memorije.

Inovativna "Cinemagic" funkcija snimanja videa predstavlja pravi "filmski alat" u rukama korisnika, koji omogućava smimanje 8K i HDR10+ videa pametnom ISO tehnologijom koju koriste digitalni fotoaparati. Snimke je na telefonima moguće i montirati.

Dugo najavljivana HyperCharge tehnologija brzog punjenja, sa superbrzim punjačem od 120W, omogućava da se velike baterije Xiaomi 11T i 11T Pro telefona, od 0 do 100 odsto kapaciteta napune za samo 17 minuta, dok je 10 minuta na punjaču dovoljno za 72 odsto napunjenosti.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA