Najnoviji iPhone 13 od danas u Srbiji

Za sve ljubitelje najsavremenijih uređaja iz sveta moderne tehnologije danas je veliki dan

  • 20
iStyle, iPhone 13 Foto: Promo

Najnoviji Apple pametni telefoni su stigli u Srbiju. Prodaja novih iPhone modela počela je danas, 15. oktobra, i svi zainteresovani za novi iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max ih već sada mogu isprobati.

Najnovije iPhone 13 i iPhone 13 Pro modele krasi jedinstven i prepoznatljiv dizajn, a korisnici će biti oduševljeni i činjenicom da iPhone 13 sada ima najnapredniji dual-sistem kamera ikada. A šta to konkretno znači? Korisnici će moći da uživaju u kreiranju fantastičnih fotografija i video snimaka u Wide i Ultra Wide modu i to pri slabom osvetljenju. Sve to na još svetlijem Super Retina XDR ekranu sa neverovatnom jasnoćom boja.

iStyle, iPhone 13 Foto: Promo

Apple-ovi najnapredniji iPhone 13 Pro modeli su dobili još bolji sistem Pro kamera, sa potpuno nove 3 kamere za neverovatne fotografije i videa pri slabom osvetljenju, makro fotografiju i ProRes videa.

iStyle, iPhone 13 Foto: Promo

Najuzbudljivija novost je mogućnost kreiranja video zapisa u Cinematic modu, uz pomoć kog će vaši video snimci izgledati poput pravog holivudskog ostvarenja, jer sada iPhone može snimati uz plitku dubinu polja i automatski dodavati elegantne prelaske fokusa sa jednog na drugi subjekt za dinamičnu kreativnu naraciju.

iStyle, iPhone 13 Foto: Promo

U iPhone 13 modele je ugrađen i najnoviji A15 Bionic čip, koji je 50% brži od bilo kog drugog čipa na pametnom telefonu. iPhone 13 Pro dolazi i u Max varijanti, sa velikim ekranom, za potpuni multimedijalni doživljaj. Kada je o bojama reč, iPhone 13 i iPhone 13 mini modeli su dostupni u 5 boja: crvenoj - PRODUCT (RED), beloj, crnoj, plavoj i roze boji. A ukoliko se odlučite za iPhone 13 Pro ili iPhone 13 Pro Max na vama je da izaberete jednu od 4 predivne boje: srebrna, zlatna, grafit ili sasvim nova Sierra Blue plava.

iStyle, iPhone 13 Foto: Promo

Ukoliko je i vas najnoviji iPhone ostavio bez daha, prošetajte već danas do najbližeg prodajnog objekta iSTYLE Apple Premium Resellera, i na licu mesta isprobajte najnovije iPhone 13 modele.

Ne zaboravite da bacite pogled i na najnovije Apple dodatke, koji će biti najlepša zaštita za vaš novi iPhone.

iStyle, iPhone 13 Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mostar

    16. oktobar 2021 | 09:38

    Pa ne mogu ja to stić , tek doso do sedmice

  • Monkey

    16. oktobar 2021 | 11:27

    Iphone je kvalitetan telefon, ali postala je tradicija da novi model izlazi na godinu ipo dana do dve. Jedino sto mi se ne dopada recimo da Iphone 5, poptuno ispravan ne mozes da koristis jel zatvaraju platforme za stare tel i oni postaju beskorisni i samim tim te teraju da kupujes novi model. Jedino u opticaju ostaje nekoliko zadnjih modela a ovi stariji kako vreme ide proglasavaju se skart robom i ako to nisu. Zato licno mislim da su to igracke za imucne da im se uzme novac, i takav marketing "na silu" zaraditi nije posten ni iskren.

  • Ja

    16. oktobar 2021 | 13:39

    Preplaćena stvar i to značajno.Za tri puta manje para imate jednako kvalitetan telefon,čak i bolji za oko 500e. Ovo ljudi misle da stvarno vredi 1800e samo zato što se zove ajfon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA