4 načina na koje ThinkShield for mobile štiti Motorola telefone

Kvalitet i sigurnost koje Motorola nudi svojim poslovnim korisnicima prepoznao je i Google koji je njene telefone uvrstio u svoj Android Enterprise Recommended Program

  • 0
motorola

Foto: Motorola

Motorola je odlučila da na najbolji način iskoristi svoje partnerstvo sa kompanijom Lenovo i korisnicima svojih telefona pruži maksimalnu bezbednost.

Najnoviji rezultat partnerstva dve kompanije donosi vrhunsku ThinkShield platformu za bezbednost i zaštitu, po kojoj su Lenovo ThinkPad laptopovi poznati, i na Motorola telefone.

ThinkShiled for mobile platforma specijalno je kreirana za Motorola telefone kako bi ih zaštitila od virusa i hakerskih napada uz pomoć AI naprednih rešenja.

ThinkShield for mobile sastoji se iz četiri veoma važne komponente koje se staraju da svaki Motorola telefon korisnicima pruža maksimalnu zaštitu i užitak korišćenja.

Prva komponenta odnosi se na "čisti operativni sistem“. U praksi, ovo znači da Motorola izbegava da na svoje telefone instalira nepotreban softver i aplikacije koje usporavaju rad telefona. Rezultat je telefon koji nije opterećen duplim aplikacijama koje komplikuju njegovo korišćenje i negativno utiču na brzinu.

Druga komponenta je "bezbednost po dizajnu“. Pored toga što Motorola telefoni koriste gotovo čist Android, kompanija je posvećena njegovom dodatnom unapređivanju i poboljšavanju postojećih komponenti Googleovog operativnog sistema, pogotovo kada je bezbednost u pitanju. Ova unapređenja se odnose i na hardver i na softver telefona. Primera radi, Motorola telefoni poseduju poseban osigurač koji automatski pregori kada neko neovlašćeno petlja sa ključnim sistemskim elementima kako bi signalizirao da je neko neovlašćeno upao u sistem, a tu su i posebne AI zaštite protiv malware i phishing napada.

Treća komponenta posvećena je lakšem upravljanju uređajima, pogotovo onim namenjenim poslovnim korisnicima, a ključni elementi su prosta aktivacija uređaja u sistemu i napredna podrška za biznis korisnike.

Četvrta komponenta fokusirana je na bezbednost unutar lanca isporuke. Poslednja komponenta obećava korisnicima da je Motorola fokusirana da se svi proizvođači koji proizvode za nju pridržavaju striktnih pravila o kvalitetu i bezbednosti koje je kompanija postavila. Ovde se posebno ističu povišeni nivoi bezbednosti unutar samih fabrika proizvođača i posebni timovi koji su u svakom trenutku spremni da reaguju u slučaju da dođe do neke nepredviđene situacije.

Motorola Think Shield for mobile bezbednosna platforma jasno pokazuje brigu kompanije o svojim korisnicima, posebno onim poslovnim kojima je potreban dodatni sloj bezbednosti.

Kvalitet i sigurnost koje Motorola nudi svojim poslovnim korisnicima prepoznao je i Google koji je njene telefone uvrstio u svoj Android Enterprise Recommended Program koji preporučuje one proizvođače telefona koji nude najbolje uređaje za poslovne korisnike i koji poštuju stroga Google biznis pravila.

Pratite Motorolu na:

https://www.motorola.com/rs/sr/home

FB: https://www.facebook.com/MotorolaSRB/

IG: https://www.instagram.com/motorola.srbija/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCyM_SkbPIFe0dPUX3cCji_w

Pinterest: https://www.pinterest.com/motorolaserbia/_saved/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA