Kada se oslušnu želje korisnika dobije se Galaxy S21 FE 5G

Nakon lansiranja i velikog uspeha koji je postigao uređaj Galaxy S20 FE, Samsung je odlučio da, na osnovu želja i zahteva vernih korisnika kreira nov telefon, koji se odlikuje fenomenalnim performansama, kao i elegantnim dizajnom

  • 0
Samsung Foto: Samsung

Tu su zato brži procesor, visoka rezolucija ekrana, inovativni operativni sistem i odlična kamera upakovani u novi Galaxy S21 FE 5G

Pored toga što se može pohvaliti fenomenalnim elegantnim i tankim dizajnom od 7,9mm, koji možete pronaći u maslinastoj, lavanda, grafitnoj i beloj boji sa mat završnim premazom, ovaj telefon nudi i neverovatne karakteristike, koje dokazuju njegov kvalitet.

Samsung Galaxy S21 FE 5G Foto: Samsung

Pre svega, telefon sa sobom donosi inovativni One UI 4 operativni sistem sa brojnim mogućnostima koje će oduševiti svakog korisnika – personalizovani korisnički pristup, dizajn vlastitog početnog ekrana, ikona, pozadina i widgeta prema individualnim željama i stilovima, kao i novu nadzornu ploču za bolju privatnost i sigurnost uređaja, što predstavlja odlično rešenje za sve biznis korisnike i čuvanje poslovnih podataka.

Sa druge strane, mora se naglasiti i jasna visokokvalitetna grafika i kvalitet slike, kao i novi nivo odziva na dodir (Touch response rate) od 240Hz, što predstavlja performanse koje oduvek žele najstrastveniji gejmeri. Takođe, zabava na novom telefonu je unapređena i uz pomoć brzine osvežavanja od 120Hz, što obezbeđuje najvišu rezoluciju na AMOLED 2X ekranu, a za besprekorno korišćenje ostalih omiljenih aplikacija zaslužan je superbrzi Galaxy procesor.

Samsung Galaxy S21 FE 5G Foto: Samsung

Novi telefon donosi mnogo novih vidova zabave, pa se tako može istaći i fenomenalnom prednjom kamerom od 32MP, koja poseduje i unapređeni Night Mode, čime omogućava još kvalitetnije noćne fotografije. Ono što će vas pretvoriti u pravog profesionalnog fotografa jesu ultraširoka, kao i širokougaona zadnja kamera od 12MP, a novi vid umetnosti prepoznaćete i pomoću telefoto kamere od 8MP. Još jedan novitet je i opcija dvostrukog snimanja, pa ćete u istom trenutku moći da učestvujete u dešavanjima kako ispred, tako i iza sebe, a sve što treba da uradite jeste da počnete da snimate, čime će vaša kamera aktivirati oba sočiva.

Samsung Galaxy S21 FE 5G Foto: Samsung

Svi oni koji su konstantno u pokretu sa ovim uređajem ne moraju da brinu o bateriji, jer je ona, po željama korisnika, kreirana za celodnevno korišćenje. Baš zbog toga što je ojačana mogućnošću super brzog punjenja od 25W, čime se može napuniti više od 50% za samo 30 minuta, ova baterija vam pruža još bolje izražavanje, istraživanje i uživanje u omiljenim sadržajima.

Kao još jedna zvezda Samsung Galaksije, ovaj telefon takođe nudi besprekornu povezanost sa celim Galaxy ekosistemom, pa se vrlo brzo i lako može povezati sa ostalim Galaxy uređajima, poput Buds2 ili Watch4. Takođe, primenom 5G tehnologije, Samsung je omogućio još većem broju ljudi da uživaju u najnovijoj i najbržoj mogućoj komunikacijskoj tehnologiji, a kako biste se uverili u kvalitet ovog proizvoda i saznali sve o njegovim inovativnim karakteristikama, posetite sajt na kom ćete pored autentičnih prikaza telefona uživati i u moru novih informacija o najnovijoj tehnologiji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA