Kako napraviti savršene fotke sa kućnim ljubimcem

Da li je moguće uhvatiti savršeni trenutak za fotografisanje kućnog ljubimca? Verovatno nije, ali kažu da je spontanost odlika savršene fotografije, a to najviše odgovara našim "najboljim prijateljima", jer su oni kraljevi spontanosti

  • 0
Samsung galaxy Z Flip 3

Foto: Samsung

Galaxy Z Flip3 će omogućiti da taj momenat ostane zabeležen, pre svega što ovaj fleksibilni telefon na preklop omogućuje fotografisanje bez upotrebe ruku koje će biti zauzete davanjem nagrada.

Snimite selfi bez upotrebe šapa, mislimo, ruku

 

Galaxy Z Flip3 možete da postavite u položaj pod uglom koji vama odgovara. Proces je vrlo jednostavan, potrebno je da uključite aplikaciju, odaberete prednju kameru i postavite telefon da bude okrenut prema vama, odnosno kućnom ljubimcu. Podesite ugao ekrana koji vam odgovara i sve što treba da uradite je da pokažete dlan svoje ruke prema kameri i automatski počinje odbrojavanje. Nakon toga se pomerite brzo da ne upadnete u kadar, jer ovde pričamo o savršenoj fotografiji vašeg kučeta ili mačeta. Ni spontanost neće izostati, jer će u trenutku vašeg bežanja ljubimac odreagovati pokretom tela koji će ostati zapamćen.

Šalu na stranu. Ova opcija se podešava u aplikaciji kamere biranjem "Metode snimanja" u kojoj se uključi "Pokazivanje dlanom". Tu je i opcija za omogućavanje glasovnih komandi.

Ako ipak želite da fotografije vašeg kućnog ljubimca budu savršene ili onakve kakvim ste ih zamislili onda je najbolje da se pred kamerom oseća dovoljno opušteno i ugodno. Tome će doprineti izbor poznatog mesta koje mu najviše prija, a atmosfera mora biti što opuštenija.

Samsung galaxy Z Flip 3

Foto: Samsung

I spoljni ekran je dobar za spontane fotografije

 

Činjenica koja neprestano oduševljava sadašnje, a nastaviće da oduševljava i buduće korisnike jeste ta da spoljni ekran telefona može biti izuzetno koristan. Jedna od zanimljivih opcija je snimanje fotografija ili videa bez rasklapanja. Dovoljno je da dvaput brzo pritisnete sleep/lock dugme sa strane i automatski pokrećete kameru, ali to ćete morati vi da uradite, osim ako ga niste vrlo dobro dresirali. Ako nije uključena, ovu opciju možete podesiti u podešavanjima telefona.

Fotografisanje se izvodi dodirivanjem ekrana, nakon čega se pojavi mali sat za odbrojavanje koji vam daje vreme da namestite kadar pre fotografisanja što može biti izuzetno korisno ako želite da dođu do izražaja njegove oči.

Samsung galaxy Z Flip 3

Foto: Samsung

Pored fenomenalne fotografije sa svojim kućnim ljubimcem, koju automatski možete da podelite na svoje društvene mreže, imaćete uspomenu sa malim prijateljem koja će ostati zauvek u vašem sećanju, ali i digitalnom svetu uspomena.

Odličan kvalitet fotografije je samo jedna od vrhunskih performansi kojima se ovaj telefon može pohvaliti, a kako biste se upoznali sa zaokruženom ponudom nove tehnologije koju nudi ovaj telefon, posetite sajt.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA