Motorola g31 dostupna u Srbiji po odličnoj ceni

Svi zainteresovani korisnici sada mogu da kupe model g31 i u Srbiji

  • 0
Motorola g31 Foto: Motorola

Motorola g31 dostupna je za prodaju u Srbiji po ceni od 24.999 rsd, dok se kod A1 operatora može kupiti po još nižoj ceni ili na rate koje kreću već od 300 rsd mesečno, u odnosu na odabrani paket.

Motorolina g porodica poznata je po tome što korisnicima omogućava da u okviru budžetne klase telefona imaju i premijum funkcije dostupne na mnogo skupljim uređajima, a situacija nije ništa drugačija ni sa novim modelom sa oznakom g31.

Motorola g31 donosi superiorni displej i kamere, motivišući korisnike da dele, stvaraju i povezuju se sa svetom. Motorolin novi smartfon poseduje izuzetan 6.4” Full HD+ OLED displej, četiri funkcije kamere u svestranom sistemu sa tri objektiva i 5.000mAh bateriju.

Bilo da gledate omiljene filmove, igrate igrice ili surfujete internetom, 6,4” Full HD+ OLED displej na modelu g31 pružiće vam prizore za pamćenje zahvaljujući rezoluciji od 400 piksela po inču.

Motorola g31 Foto: Motorola

Maksimalno iskoristite sistem sa 3 kamere koji će vas pratiti u svim svetlosnim uslovima. Pravite super oštre fotografije zahvaljujući 50MP senzoru, dok se Quad Pixel tehnologija stara da fotografije po mraku budu živopisnije i oštrije zahvaljujući 4x većoj osetljivosti senzora na svetlo.

Slikajte 118º ultra-široke fotografije i uživajte u portretima profesionalnog kvaliteta uz pomoć samo jednog senzora. Ovaj napredni senzor pruža vam dve perspektive u jednoj, kako biste mogli da u kadar stavite 4x više prizora u poređenju sa standardnim 78º objektivom i automatski zamagljujete pozadinu na fotografijama. A tu je i posebna Macro Vision kamera uz pomoć koje ćete zabeležiti sve fine detalje.

Koristite telefon ceo dan bez brige o tome da li ćete u blizini imati utičnicu zahvaljujući 5.000MmAh bateriji koja će vam pružiti do dva dana korišćenja nakon samo jednog punjenja.

Motorola g31 Foto: Motorola

Brzina takođe ne predstavlja nikakav problem uz procesor sa osam jezgara i HyperEngine gejming tehnologiju. Osetićete povećanu brzinu rada tokom povezivanja na internet kako bi strimovanje filmova i ćaskanje sa ljudima bilo lakše nego ikada.

Uz 64GB prostora za skladištenje, sa sobom uvek možete da imate omiljeni sadržaj, a možete da dodate i do 1TB dodatne memorije uz pomoć microSD kartice ako vam ponestane prostora.

Sve ove impresivne performanse spakovane su u telefon koji izgleda podjednako dobro kao što radi. Bilo da ste krenuli na trčanje ili razgovarate po kiši, dizajn koji odbija vodu stara se da vaš telefon u svakom trenutku bude maksimalno zaštićen.

Uz potpuno novi dizajn koji krasi zaobljen izgled i osećaj korišćenja zaista izdvajaju ovaj telefon iz mase.

Kako biste saznali više, posetite sajt ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

Pratite nas na sajtu, facebook-u, instagramu, youtube-u i pinterestu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA