Kul telefon za sve što vam treba

Prate sve najnovije trendove, biraju najbolje outfite i kozmetiku, uvek imaju koristan savet u rukavu i na kraju uživaju u svemu onome što rade – da, pričamo o modernim devojkama

  • 0
Samsung galaxy A53 5g

Foto: Samsung

Pametni telefoni se kod ovih devojaka pojavljuju u ulozi pravih životnih asistenata jer im omogućavaju neograničene opcije – od interneta kao izvora inspiracije, društvenih mreža, kvalitetnog fotkanja/snimanja pa sve do brojnih kul aplikacija. Novi Samsung Galaxy A53 5G se izgledom, performansama i ultra moćnom kamerom uklapa u svaki lifestyle moderne devojke, a u nastavku otkrivamo sočne detalje.

Fenomenalan izgled

Žensku torbicu više nije moguće zamisliti bez pametnog telefona, ali Galaxy A53 5G sigurno nećete dugo skrivati u njoj. Ovo je uređaj koji pršti čistom elegancijom zbog svog tankog okvira i Ambient Edge dizajna koji zaista neprimetno spaja kamere s kućištem, istovremeno stvarajući zaglađeni premium izgled. Zahvaljujući tome, lako ćete ih ukombinovati sa svakim modnim outfitom bez obzira na stil odevanja. Osim što imaju prelep i vrlo popularan dizajn, opremljeni su i Corning® Gorilla® Glass 5 zaštitnim staklom za još bolju izdržljivost, ali i bezbrižno uživanje u svim sadržajima. Uz dizajn ovih uređaja bićete, baš kao u kultnom hitu, "moderna devojka".

Samsung galaxy A53 5g

Foto: Samsung

Najkvalitetniji foto/video kontent

Kvalitetna kamera na pametnom uređaju je ključna jer nikad ne znamo kada ćemo "naleteti" na priliku za dobrim kontentom. Možda ćete baš u neplaniranoj šetnji gradom uhvatiti priliku za fotografisanje svog outfita za društvene mreže ili umetničku fotografiju gradskih ulica. Stoga, unapređene kamere Galaxy A53 5G uređaja sa svojim kul mogućnostima oduševiće sve moderne devojke. Najveći naglasak je na unapređenom Night Mode načinu rada za fantastične noćne fotografije i videe, dok će poboljšani Portrait Mode biti zaslužan za najbolje selfije ikada. Dodatno, za uređivanje fotografija tu je i mali "hack" pod nazivom Object eraser koji uklanjanja nepoželjne objekte iz pozadine.

Vrhunske performanse i ekran 

Osim atraktivnog spoljnog izgleda i moćne kamere, veoma je važna je i ona unutrašnja "lepota" koja će osigurati vrhunske performanse. Galaxy A53 5G pametni telefon pokreće najnoviji 5nm procesor čime postaje zaista snažan uređaj i donosi glatko iskustvo korišćenja. Takođe, prednost ovih uređaja je i njihov veliki Super AMOLED ekran čiji prikaz pruža najživopisnije boje i detalje. Drugim rečima, traženje idealnog outfita i obavljanje online shoppinga u hodu, čak i po najvećem suncu, sada će postati uživanje. Osim toga, Galaxy A53 5G ima i vrlo izdržljivu bateriju koja traje i do dva dana, a ako ste u žurbi tu je i podrška za super brzo punjenje od 25 W.

Samsung galaxy A53 5g

Foto: Samsung

Kako biste sebi obezbedile fenomenalan uređaj, Samsung nudi ovaj model pametnog telefona koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnom, a ukoliko želite da se još bolje informišete o svim njegovim karakteristikama, posetite stranicu na linku.

Takođe, kupovinom ovog telefona, u promotivnom periodu od 01.04. do 31.05 2022., dobijate na poklon i fenomenalne Galaxy Buds Live bezične slušalice u crnoj boji (Mystic Black), koje se odlično sinhronizuju sa Galaxy A53, čime osećaj zadovoljstva prilikom korišćenja vrhunske tehnologije postaje potpun. Više informacija o samoj promociji nalazi se na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA