Huawei Watch GT 3 Pro: Dokaz da uvek može bolje

Vrhunski dizajn i funkcije, i neosporivi dokaz da je uvek moguće napraviti korak dalje

  • 0
Huawei GT 3 Pro Foto: Nikola Tomić

Glavno obeležje Huawei Watch GT serije je istorijski bila baterija, ali poslednjih godina, pametni satovi ovog brenda takođe pokazuju da svojim vrhunskim dizajnom mogu da budu modna izjava, a svojim fitnes funkcijama uređaj koji pomaže vašem zdravlju.

Najnoviji u dugoj liniji GT satova, Watch GT 3 Pro dolazi u dva “ukusa”: titanijum i keramika. Keramika je, naravno, namenjena lepšem i nežnijem polu - ženama.

Mnogo toga nam se dopalo kod Huawei GT satova u prošlosti. Njihov softver je kompatibilan i sa Android i iOS-om. Iako korisnici iPhone-a ne dobijaju sve pogodnosti koje imaju korisnici Android-a – na primer, nema podršku za aplikacije trećih strana – Huawei i dalje uspeva da uradi ono sa čim se druge kompanije često muče - da napravi liniju vrhunskih pametnih satova koja ne zavisi od nekog drugog uređaja.

Već smo govorili o izuzetno premijum izgledu GT 3 serije, a GT 3 Pro ovog puta dokazuje, ako ništa drugo, da uvek može bolje.

Počevši od muškog, titanijumskog modela, Huawei Watch GT 3 Pro ima veliki AMOLED ekran od 1,43 inča. Sa rezolucijom od 466x466 piksela, oštrina koju nudi je ono najbolje što možete dobiti na pametnom satu, i izgleda sjajno.

Što se tiče njegovog dizajna, kućište od titanijuma GT 3 Pro je uglačano sa mat završnom obradom koja izgleda bogato, sa robusnom narukvicom i karikama koje vas nikada neće štipati. Izuzetno ga je prijatno nositi, sat je udoban, ako se to može reći.

Ekran ovog uređaja je napravljen od safirnog stakla, tako da bi trebalo da bude izdržljiv, dok je zadnja strana sata keramička za dodatnu izdržljivost.

GT 3 Pro je velik sat, ali nikada vam neće delovati nezgrapno. Na desnoj strani nalazi se rotirajuća kruna zajedno sa dugmetom sa prečicama za praćenje treninga.

Što se tiče ženskog, keramičkog modela, manje karike narukvice su bele, a izgled sata je neverovatno elegantan.

Uprkos malo manjem ekranu, dijagonale 1,32 inča, rezolucija keramičkom GT 3 Pro prati titanijumski model – dakle, 466x466 piksela. Ovo čini njegov ekran nešto oštrijim od muškog modela.

Nama se lično dopao model od titanijuma nešto više, jer će njegov klasični dizajn verovatno osvojiti tradicionaliste, kao i ljubitelje vrhunske tehnologije. Ali će, sasvim sigurno, i dame biti oduševljene onome što je Huawei spremio za njih.

Što se tiče performansi, tu zaista nije potrebno govoriti previše. GT serija generalno beleži fantastične performanse, pa je tako i sa ovim novim, GT 3 Pro modelom. Za bateriju već znate šta da očekujete...

Baterija na titanijumskom modelu traje dve nedelje, dok na keramičkom traje nedelju dana.

Vrhunski dizajn, performanse i baterija čine da ova linije više funkcioniše kao tradicionalni sat, nego kao pametni satovi koje nudi konkurencija - i to je jako dobra stvar.

Uzbudljivo je što je Huawei proširio svoj asortiman kada su u pitanju funkcionalnost i stil, dajući nam svima više opcija kada su u pitanju nosivi uređaji. Huawei ide u pravom smeru – sat radi i na Android-u i na iOS-u, a softversko iskustvo je zaista dobro.

Kao što smo već spomenuli, bilo da ste tradicionalista ili ljubitelj vrhunske tehnologije, ovi uređaji su nešto što bi svakako trebalo uzeti u obzir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA