≫ 

Apple navodno planira da preimenuje svoj najmoćniji model iPhone-a

Ako je verovati Marku Gurmanu, Apple planira da uvede novi način imenovanja sa novom serijom mobilnih telefona. Ako se to dogodi, brend Pro Max će otići u istoriju

  • 0

Bloomberg-ov reporter i dugogodišnji Apple analitičar, Mark Gurman, objavio je u svom nedavnom "Power On" biltenu da Apple planira da uvede novi način imenovanja iPhone 15 serije mobilnih telefona. Prema njegovim informacijama, predstojeći Pro Max modeli postaće - Ultra.

"Na osnovu prethodnih odluka Apple-a, sledeće godine možemo očekivati osveženi dizajn iPhone-a, koji se poklapa sa prelaskom na USB-C i potencijalnom zamenom modela Pro Max sa Ultra", rekao je Gurman.

Naime, prvi Pro Max iPhone pojavio se 2019. godine. Reč je o iPhone 11 Pro Max modelu, koji je doneo brojne novine, uključujući i treću kameru. Pošto proizvođači poput Xiaomi-a i Samsunga već dugo imaju Ultra modele, nije neobično što i Apple želi da svoje najmoćnije mobilne telefone ukrasi tim imenom.

Iako iPhone 14 nije na tržištu ni mesec dana, sve je više glasina o iPhone-u 15. Pored navodnog preimenovanja Pro Max modela, analitičari predviđaju da bi Dynamic Island mogao da bude deo standardne opreme na svim modelima. Tu je i gore pomenuti USB-C port, za koji Gurman kaže da je Apple već počeo da ga testira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA