Huawei MatePad Pro - vrhunski tablet moćnih performansi, za ozbiljan posao i dobru zabavu

Veoma tanke ivice oko ekrana njegovu površinu čine vizuelno većom i mnogo bolje iskorišćenom, dok uz elegantnu tastaturu rad na tabletu postaje dosta jednostavniji i brži

  • 3
Huawei MatePad Pro 5G

Foto: Marko Jovanović

Huawei MatePad Pro je 5G tablet koji na najbolji način odgavara na pitanje: Koji je to uređaj dovoljno moćan i brz da može da uradi sve što od njega zatražite, dovoljno kompaktan da ga u svakom trenutku možete poneti bilo gde i dovoljno svestran da se na njega možete osloniti kako na poslu, tako i kada dobra zabava dođe na red?

Ovaj širom sveta hvaljeni premijum tablet računar, uređaj je koga pokreće trenutno najjači procesor u Huawijevoj ponudi - Kirin 990. Moćni 5G čipset uparen je sa 6 ili 8 gigabajta RAM memorije i 128, 256 ili 512 gigabajta prostora za skladištenje podataka.

Jedna od stvari koja se prvo primeti kod ovog tableta su veoma tanke ivice oko ekrana, koje njegovu površinu čine vizuelno većom i mnogo bolje iskorišćenom.

IPS LCD ekran, dijagonale 10,8 inča, nudi prikaz od 16,7 miliona bolja i prilično je dobro osvetljen, što ovaj uređaj čini veoma prijatnim za rad, ali i za igranje igara i gledanje filmova.

Pomoć u radu dolazi u vidu dva dodatka, tastature, koja je istovremeno i zaštitna futrola uređaja i Huawei M-Pen pametne olovke. Sa tastaturom, rad na tabletu postaje dosta jednostavniji i brži, dok je olovka namenjena onima koji se bave crtanjem i dizajnom.

Softver uređaja čini Huaweijev EMUI 10 interfejs, zasnovan na Android 10 operativnom sistemu. Ova dobitna kombinacija korisnicima donosi unapređeno iskustvo u radu, kome posebno doprinose nove MultiWindow, Multiscreen Collaboration i Huawei App Multiplier opcije.

Multiscreen Collaboration omogućava saradnju tableta i telefona na jednom ekranu, pa je na poruke i mejlove sa telefona moguće odgovarati preko tastature i ekrana tableta.

MultiWindow olakšava rad sa više aplikacije odjednom, dok treća App Multiplier opcija jednu aplikaciju prikazuje u dva prozora, što može biti veoma korisno prilikom onlajn kupovine.

Sve što je korisnku potrebno od različitih aplikacija, igara, informativnog, poslovnog ili zabavnog softvera nalazi se u AppGallery prodavnici aplikacija, koja dokazuje da Huaweijeva HMS platforma, sa svakim novim uređajem korisnicima donosi sve bolje korisničko iskustvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA