≫ 

Pažljivo sa novim apdejtom za Windows 10: Stigao je da reši probleme, a opet pravi nove

Prijavljeni su problemi od neuspele instalacije, preko crnih ekrana, problema sa štampanjem, pa do nemogućnosti prijave u Windows 10

  • 0
Microsoft Windows 10 Foto: Shutterstock

Microsoft je, pre nekoliko dana, objavio novu kumulativno ažuriranje za Windows 10, koje nosi oznaku KB4579311. Novi apdejt je trebalo je da reši niz problema tog popularnog operativnog sistema, uključujući razne bezbednosne probleme, ali se po ko zna koji put ažuriranje pokazalo problematičnim za mnoge korisnike.

Prijavljeni su problemi od neuspele instalacije sa kodom greške 0k800f0988, 0k80073701 ili 0k8007000d, preko crnih ekrana, problema sa štampanjem, pa sve do nemogućnosti prijave u Windows 10.

Kako navodi sajt TechDows, nezadovoljni korisnici na Microsoftovim forumima za podršku prijavljuju neuspele instalacije, a postoje i izveštaji da Windows prikazuje jednu od dve različite poruke o grešci.

Prva glasi: "Neke datoteke za ažuriranje nedostaju ili imaju problema. Pokušaćemo ponovo da ažuriramo kasnije". Druga poruka o grešci glasi: "Bilo je problema pri instaliranju ispravki, ali pokušaćemo ponovo kasnije".

Iako većina izveštaja koji se odnose na ove poruke o greškama dolazi od korisnika koju su KB4579311 dobili putem Windows Update-a, ali se čini da je preuzimanje iz Microsoft Update Catalogue jednako problematično, piše Betanews.

Međutim, problemi postoje i za neke od onih ljudi koji su mogli da instaliraju ispravku. Neki prijavljuju probleme sa prijavljivanjem u Windows, dok se drugi žale na crne ekrane prilikom pokretanjam, prenosi PC Press.

Ostali prijavljeni problemi uključuju probleme sa štampačima i HDMI priključcima. U tim slučajevima, deinstaliranje KB4579311 rešava problem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA