≫ 

Windows 10 dobija novu "šminku": Kako će izgledati najpopularniji operativni sistem?

Pretpostavlja se da će apdejt, koji je nosi naziv "Sun Valley", predstavljati veliko osveženje postojećeg izgleda Windowsa 10...

  • 1
Windows 10 redizajn Printscreen: YouTube/the Hacker 34

Kompanija Microsoft priprema veliko ažuriranje Windowsa 10 u 2021. godini, koje će korisnicima doneti veliko osveženje kada su dizajn i vizuelni identitet tog operativnog sistema u pitanju.

Apdejt će doneti značajne vizuelne promene interfejsa (Start meni, Action Center, File Explorer...), moderniji dizajn, bolje animacije i brojne druge novitete. Očekuje se da će novi interfejs početi da stiže kao deo Windows 10 "Cobalt" ažuriranja, koje je planirano za leto 2021. godine.

Time kako bi novi dizajn Windowsa 10 mogao da izgleda, pozabavio se, na osnovu dostupnih informacija, tech jutjuber Kevin0304 u videu na svom YouTube kanalu TheHacker34.

Ipak, ovde treba naglasiti da je u pitanju samo koncept, a ne konačan izgled operativnog sistema.

Iako je još uvek rano da bismo tačno znali kako će šta izgledati, pretpostavlja se i da će apdejt, koji je nosi naziv "Sun Valley" (Sunčana dolina), predstavljati veliko osvežavanje postojećeg izgleda Windowsa 10, ali ne i novi dizajnerski pravac u kome će Microsoft krenuti sa svojim ostalim proizvodima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA