≫ 

Windows 11 stiže kao nadogradnja za "sedmicu", "osmicu" i "desetku"?

Više detalja o će biti poznato posle Microsoftovog događaja zakazanog za 24. jun...

  • 4
Windows 11

Printscreen: Twitter/@tomwarren

Novi Microsoftov operativni sistem Windows 11 bi korisnicma mogao da bude ponuđen kao besplatna nadogradnja korisnicima starijih verzija Windowsa, uključujući Windows 10 i Windows 7, ali pod uslovom da njihove instalacije imaju validan licencni ključ. Oni koji koriste Windows 8 i 8.1 takođe su uključeni u ovaj proces.

Windows 7 korisnici su najpoznatiji po otporu koji imaju prema nadogradnji na Windows 10, i mnogi od njih nisu želeli da pređu na aktuelni operativni sistem kada je on besplatno ponuđen 2015. godine, piše Neowin.

Naravno, zaljubljenici u Windows 7 će imati sve manje motiva da se drže tog operativnog sistema, nakon što je Microsoft zvanično obustavio podršku za njega. Čak će i Nvidia prestati da objavljuje drajvere za taj OS od oktobra ove godine.

Postoje različiti razlozi zbog kojih bi Microsoft mogao da ponudi besplatnu nadogradnju na Windows 11, među kojima su podrška za manji broj verzija Windowsa, povećanje broja onih koji koriste ugrađeni Microsoft Store i drugo, prenosi Benchmark.

Više detalja o novom Windowsu svakako će biti poznato nakon Microsoftovog događaja zakazanog za 24. jun, tokom kojeg se očekuje zvaničnog predstavljanje novog Windows operativnog sistema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. jun 2021 | 09:00

    Sve je to lepo ali mislim da Win7 necu da sklonim jos jedno deseto godina.

  • Eksokustodijan

    19. jun 2021 | 16:55

    А за нас који имамо деветку??? Опет ништа?? 😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA