Uređaji dizajnirani za učenje

Jeste li već bili u prilici da dođete u dodir sa uređajima namenjenim školskoj deci?

  • 0
Windows 11

Foto: Windows

Još uvek ste neodlučni i vagate između opcija, u želji da svom školarcu obezbedite savremen i pouzdan uređaj? Predlažemo vam da proučite našu ponudu povoljnih i pouzdanih računarskih konfiguracija sa Windows 11 Home operativnim sistemom:

  • Laptop Acer Aspire 3
  • HP 250 G8
  • Lenovo IdeaPad 3
  • Comtrade — PC.

Za više detalja, posetite stranicu: Windows 11 EDU devices (comtradedistribution.com).

Svi navedeni uređaji mogu da budu nadograđeni Microsoft 365 ili Office 2021 paketima, prilagođenim upravo školskom uzrastu. Windows 11 uređaji poseduju dodatne funkcije za glasovno kucanje, uveličavanje, filtere za boje, naraciju i titlove u realnom vremenu i dostupni su bez naknadnih troškova, što omogućuje nastavnicima da podrže učenike različitih obrazovnih potreba. Đaci mogu da ih koriste za izradu školskih Word dokumenata, pristupanje ocenama na mreži i izradu domaćih zadataka.

Danas, više nego ikada, školarci zaslužuju jednak pristup tehnologiji. Pristupačni Windows 11 uređaji namenjeni obrazovanju, kreirani su u duhu digitalne jednakosti, kako bi pružili podršku đacima i nastavnicima ma gde i kad učili, bez oslanjanja na kvalitet i dostupnost internet konekcije. Pored toga, omogućuju viši nivo zaštite i bezbednosti podataka. Windows 11 ima ugrađenu zaštitu od virusa i ostalih sigurnosnih rizika. Ova zaštita pomaže u detektovanju i blokiranju malvera, pomoću Windows Defender Antivirusa, i štiti učenike od nebezbednog internet sadržaja i preuzimanja uz Windows Defender SmartScreen.

Za uspešan početak školske godine, preporučujemo vam da potražite uređaj, koji najviše odgovara vašim i potrebama vašeg deteta i informišete se kod svog prodavca opreme o detaljima. Ukoliko imate određenih nedoumica, više informacija možete da pronađete na stranici www.microsoft.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA