SRPKINJE SU ODLEPILE ZA OVIM: Džinovske grudi koje traju jedan dan!

Žene su pronašle način kako da povećaju svoje grudi bez operacije. Najnoviji trend je ubrizgavanje fiziološkog rastvora

  • 14

Silikoni nisu jedini način da povećate grudi, sada je tu i fiziološki rastvor koji možete da ubrizgate. Jedina mana je to što efekat traje samo nekoliko sati.

 

Mama, kupi mi nove grudi!

 

Među damama u Americi u modi je novi estetski zahvat povećanja grudi, a to podrazumeva ubrizgavanje fiziološkog rastvora, što će rezultirati željenom veličinom, ali samo na nekoliko sati, piše "Kurir"

 

Dr Norman Rou sa Menhetna ubrizgava u dojke fiziološki rastvor. Kako se rastvor širi kroz tkivo, tako se i veličina korpi povećava. Zahvat se prekida kad se postigne željena veličina. Intervenciaj nije prijatna, ali žene se na presamićuju od bolova. Sutradan se dojke vraćaju na prirodnu veličinu. Cena im dostiže neverovatnih 2.500 dolara iako materijal košta svega 20 dolara, međutim, u tu cenu ulaze i implantati, jer se oko 80 odsto dama odlučuje da ipak ugradi stalnu varijantu, a ne ovu, na jedan dan.

 

Foto: izismile.com

Foto: izismile.com

 

To je jedini način, navode američki estetski hirurzi, da žena pre ugradnje silikona može prvo da proveri da li ih želi i kako joj stoje, pa visoka cena odbija one devojke koje bi samo iz hira napumpale grudi na jedan dan.

 

Plastični i rekonstruktivni hirurg, Igor Georgijev, kaže da je to "super fora za uzimanje para".

 

- Pola litra tog rastvora u apoteci košta 30 dinara, tako da će napraviti bum. Ipak, ne bih bio pristalica tog zahvata i smatram da bi etički komitet trebalo da zabrani hirurzima da se bave time, jer nema nikakvog smisla. Efekat nabubrenja grudi traje samo dva-tri sata jer se rastvor veoma brzo resorbuje - kaže on.

 

(Telegraf.rs / Izvor: "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA