Na Weekand media festivalu nagrade za najbolje na internetu

Na najvećem marketinškom medijskom okupljanju Weekend media festivalu, koji se održava u Rovinju od 19. do 22. septembra, biće dodeljene nagrade za najbolju Facebook stranicu, Twitter i Instagram profil, mobilnu aplikaciju...

  • 0

Zbog velikog interesa rok za prijavu radova za regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija BalCannes, koja će se ove godine drugi put zaredom održati u Rovinju, produžen je do 8. septembra. Na taj način organizatori revije, Weekend Media Festival i Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA), žele da omoguće  prijavu što većem broju agencija.

Prvi BalCannes prošle godine je privukao preko 100 radova i 50 agencija iz šest zemalja regije. Na ovogodišnjem BalCannesu mogu učestvovati sve zainteresovane agencije iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore, sa radovima koji su realizovani makar delom u periodu od 1. maja 2012. do 31. maja 2013.

Svi prijavljeni radovi će biti prikazani na 6. Weekend Media Festivalu, koji se održava od 19. do 22. septembra u Rovinju, u štampanom BalCannes specijalu Media Marketinga, kao i na BalCannes Yellow Pages, online bazi agencija koja će biti aktivna cele godine. Iako BalCannes nije takmičarskog karaktera, 25 najzanimljivijih projekata biće dodatno predstavljeno u glavnoj festivalskoj dvorani na Weekend Media Festivalu.

Organizatori su spremni i na dodelu SoMo Borac, najvažnije nagrade na internetu. Prijave za SoMo Borac nagradu, u kojoj se biraju najbolji društveno mrežni i mobilni projekti na Weekend Media Festivalu, traju do 10. septembra.

Najbolja Facebook stranica, Twitter i Instagram profil godine, najbolja mobilna aplikacija, tablet magazin ili knjiga i video godine samo su neke od kategorija koje će biti pokrivene najvažnijom regionalnom nagradom na internetu, SoMo Borac. Radi se o nagradi koja prepoznaje najbolje u društveno mrežnim i mobilnim kategorijama, koje su promenile komunikaciju i život kakav znamo. Dodeljuje se, na najvećem marketinško medijskom okupljanju, Weekend media festivalu, u organizaciji magazina planb.hr, agencija "Gingernet" i "Jasno i glasno".

Prijave, koje su besplatne, traju do 10. septembra a sve o kategorijama i uslovima prijave možete saznati na http://somo.weekendmediafestival.com.

Prijavljene će ocenjivati međunarodni žiri sastavljen od stručnjaka i profesionalaca iz digitalnog sveta. U žiriju sede: Boris Ličina Borja (Jasno i glasno), Ivan Brezak Brkan (Netokracija), Sanja Vale (Gingernet), Sašo Dimitrievski (Pristop), Tin Kadoić (Brlog), Nebojša Grbačić (Woohoo), Nebojša Radović (Njuz.net), Viktor Marohnić (5 minuta), Davor Runje (Drap), Ida Pandur (iStudio), Vedran Gulin (Proximity), Edin Saračević (16kdnevno.com), Nikola Barac (Huge media) i Filip Arsov (Synapse).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA