BRUTALNO: Mladić šutira onesvešćenu devojku usred busa (VIDEO)

Banda muškaraca nasrnula je na devojku u londonskom gradskom prevozu. Razmenili su par reči pre nego što je jedan nasrnuo na nju, polio je sokom, a zatim je čupao za kosu i udarao

  • 22

Jedan Britanac (26) uhapšen je nakon nasilnog napada na devojku (22), koju je ostavio bez svesti nakon što ju je nemilosrdno šutirao u noćnom autobusu, u južnom Londonu.

 

Sve se dešavalo u jutranjim časovima kada je banda mušakraca prišla devojci. Žrtva je sedela na zadnjim sedištima sa prijateljicom, kada su njih petorica ušla u prevoz i sela blizu njih. Razmenili su par reči pre nego što je jedan nasrnuo na nju i polio je sokom, da bi je na kraju čupao za kosu i sve to nakon kritike na račun njene haljine.

 

 

Onda ju je gurnuo, šutiraoa za kraj ju je udario nogom u grudi, nakon čega je devojka pala onesvešćena na pod autobusa, dok su se ostali članovi bande smejali.

 

Hitna pomoć je pristigla i odvela je devojku u bolnicu, sa konstatovanom povredom glave. Policija je pustila video-snimak iz prevoza u medije, da bi lakše pronašli počinioce. Portparol organa reda je saopštio da je momak uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA