Pogledajte novu ispovest i lapsuse Kristijana Golubovića! (VIDEO)

Kako je sekao obrvu Kneletu, ko je sve hteo da ga pretvori u paštetu, zašto ga je sramota kad ga zovu kriminalcem, priča legendarni srpski zatvorenik, koji je posle intervjua skočio u ledenu vodu "jer je i to deo priprema"

  • 64

Kristijan Golubović, koji je nedavno pušten da se brani sa slobode zbog optužbe za trgovine narkoticima, dao je ekskluzivni intervju za "Prvu TV"

U njemu Kristijan objašnjava kako je provodio vreme iza rešetaka, kakvi su činovi među kriminalcima, svoje odnose sa pokojnim beogradskim "kontroverznim biznismenima", a prikazao je i kako se trenira da bi ostao dobroj kondiciji.

Kako kaže, sramota ga je što ga nazivaju kriminalcem, jer nije kriminalac neko s takvim ponašanjem i manirima.

Golubović je otkrio kako je sekao obrvu pokojnom Aleksandru Kneževiću Kneletu, kao i s kojim se sve kriminalcima "zakačio" i ko je sve hteo da ga "pretvori u paštetu".

Na kraju intervjua, otišao je na Savski kej s novinarskom ekipom i nekoliko prijatelja i konkretno dokazao kako je nekada izgledao trening "momaka s beogradske kaldrme".

U okviru treninga, posle čučnjeva i sklekova, nije mu bilo teško ni da skoči u ledenu vodu, jer je i to bio neizostavni deo fizičkih priprema.

Pogledajte ovaj intervju: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    28. decembar 2013 | 12:09

    Kakve sve budale imaju publicitet u jadnom Srbistanu...strasno! Umesto da crnci u nekoj fabrici mada mu je i to preko intelektualnog dometa, kojekakvi polupismeni retardi "prosvecuju" siroke narodne mase.

  • XXX

    28. decembar 2013 | 12:28

    STAPENDO je bio ahahahhahahahahah

  • Невидљиви

    28. decembar 2013 | 12:14

    Индијанац

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA