Top 5 video igrica za najbolji godišnji odmor 2022. godine

Gejmeri ​​ili "rekreativci", koji povremeno vole da se opuste uz dobru video igricu, dolazak leta i vrelih dana i "skrivanje" pod klimom neće biti problem

  • 0
Neo QLED Lifestyle Foto: Samsung

Jedini izazov biće im da pronađu dobru video igricu, ali i televizor sa odličnim karakteristikama koji će zadovoljiti sve njihove zahteve.

Kako se svake godine pojavljuju novi naslovi i proširenja za igre, tako se pojavljuju i inovativni uređaji za igre. Tako je 2022. obogaćena novim modelima poznatih Samsung Neo QLED televizora koji imaju Infiniti One dizajn sa neverovatnim karakteristikama, 8K rezolucijom, upotrebom veštačke inteligencije i naprednim mogućnostima igranja. Ovi uređaji su dobitnici What Hi-FI i Trust Reviews nagrada na CES 2022 sajmu, što dodatno potvrđuje njihovu titulu gejming zveri, a sada ostaje samo pitanje koje video igre isprobati? U nastavku vam predstavljamo 5 najboljih video igara koje možete igrati ovog leta - od onih hardcore do onih za pravo uživanje!

Neo QLED Lifestyle Foto: Samsung

Assassin's Creed Valhalla

Iako nije jedna od najnovijih video igara, Assassin's Creed Valhalla definitivno zaslužuje da bude prva na ovoj listi. Verujemo da će se mnogi igrači složiti sa nama, ali oni koji to još nisu probali sigurno će se zapitati zašto. Assassin's Creed Valhalla je prava poslastica za ljubitelje Vikinga, mitologije, dobre akcije, zanimljivih misija, a pre samo nekoliko meseci izašla je i najnoviji nastavak Dawn of Ragnarök, koja dodatno obogaćuje ovu video igricu. Ono po čemu se ističe su neverovatne scene u igrici koje izgledaju još moćnije na velikom ekranu Neo QLED 8K TV-a. Tako će prikaz na ekranu uz Quantim Matrix tehnologijom u potpunosti oživeti boje, ali i svaki detalj bogatog pejsaža Skandinavije i odvesti vas u svet Vikinga!

Horizon Forbidden West

Još jedna akciona video igra našla je svoje mesto na ovoj listi - Horrizon Forbidden West, koja igračima donosi omiljeni koncept „otvorenog sveta“. Radnja igre je fokusirana na zapad Sjedinjenih Država, koje su se nakon invazije robota našle u postapokaliptičnom stanju, a vi ste u ulozi Aloya, glavnog protagoniste, ratnika koji istražuje „zabranjeni zapad“ da bi pronašao misteriozni izvor velike pretnje – kugu.

Da biste još više uživali u ovakvim gejming draguljima, potreban vam je kvalitetan TV koji će podržati sve njihove zahtevne karakteristike. Neo QLED podiže svet video igara na novi nivo sa Neural Quantum 8K procesorom koji obezbeđuje visok kontrast za kristalno jasan i detaljan prikaz na ekranu kao i brze performanse. Pored toga, novina je potpuno specijalizovani Game bar za pristup i laku promenu svih podešavanja igara - od FPS, HDR, VRR, veličine ekrana do zvuka i latencija ulaza.

Neo QLED Lifestyle Foto: Samsung

Elden Ring

Elden Ring je trenutno jedna od najpopularnijih video igara koja je po svojoj težini, složenoj radnji, ali i specifičnom načinu naracije postala hit u svetu gejmera – veoma nalik video igri Dark Souls istih kreatora. Ovu video igricu karakteriše i koncept otvorenog sveta, ali ono što je čini jedinstvenom je potpuna sloboda gejmera. Drugim rečima, ne postoji definisan „put” koji morate da pratite niti redosled kojim ćete rešavati misije – apsolutno sve zavisi od vas i vaše radoznalosti, što u Elden Ringu može biti veoma opasno. Priča se zasniva na prstenu i prikupljanju njegovih fragmenata, a da biste došli do njih morate se boriti protiv raznih neprijatelja koji su toliko jaki da ih morate sresti od početka čak i nekoliko puta. U ovim borbama gde je potreban veoma brz odgovor, funkcija automatskog režima niske latencije (ALLM), koja smanjuje pojavu kašnjenja unosa, dobro će vam poslužiti. Željena akcija ili izabrani „napad“ u video igrici će se desiti u isto vreme kada pritisnete dugme na konzoli, što će vam obezbediti nešto lakšu pobedu!

LEGO Ratovi zvezda: Saga o Skajvokeru

Ako ste ljubitelj naučno-fantastičnih filmova iz serijala „Ratovi zvezda“, onda je ovo najbolji izbor za vas. LEGO video igrice nikada nisu razočarale, a nedavno se pojavio novi zanimljiv nastavak LEGO Star Wars: The Skywalker saga. Kao i svi prethodni LEGO nastavci, igra donosi vrhunsko pripovedanje koje uključuje svih devet kultnih filmova iz serijala Ratovi zvezda, nezaboravnu avanturu sa velikom dozom zabave za opušteno igranje. Međutim, neke zagonetke u LEGO igrama mogu biti teške, a ponekad se možete naći u situaciji da ne znate šta dalje. Zato je sjajno igrati na Neo QLED 8K TV-u jer poseduje inovativni Super Ultravide široki ekran koji otvara dodatni prostor na ekranu. Dakle, možete da igrate u isto vreme, dok na vrhu ekrana imate otvoren YouTube da biste sebi malo pomogli sa „nerešivim” zagonetkama. Takođe se može igrati u parovima, tako da je na vama da izaberete svog Star Wars drugara kako bi zajedničkim snagama pobedili u borbi protiv gadnih zlikovaca, rešavali zagonetke i istraživalie neverovatnu galaksiju sa 23 planete.

Neo QLED Lifestyle Foto: Samsung

Gran Turismo 7

Igrači koji žele dobar adrenalin sigurno će izabrati neku od trkačkih igara. Ove godine je objavljen Grand Turismo 7 - ekskluzivna trkačka video igrica koja isporučuje najveću dozu adrenalina do sada, preko 420 automobila i funkcija koje pružaju pravo iskustvo vožnje. Pored toga, možete personalizovati automobile, kupiti delove, poboljšati performanse, a najveći izazov je to što se sa svakim od ovih vozila upravlja na jedinstven način. Sa Motion Xcelerator Turbo Pro funkcijom i Neo QLED TV-a koji pruža jasnoću kretanja, osećaćete se kao da ste zaista na trkačkoj stazi gde samo čekate da znak zastave započne vašu životnu trku. Pored toga, vaše iskustvo igranja će biti poboljšano Samsung Soundbar-om, koji zahvaljujući Q-simphony tehnologiji povezuje sve zvučnike i stvara besprekoran surround zvuk.

Svako od vas će sigurno pronaći svoju idealnu video igricu, a sa Samsung Neo QLED 8K garantovano vam je maksimalno uživanje tokom leta. Uz to, kupovinom jednog od ovogodišnjih Neo QLED televizora, imate pravo na fenomenalan poklon - Samsung soundbar sa kojim će vaše iskustvo igranja zaista biti podignuto na viši nivo. Promocija traje do 17. jula, a više informacija o promociji možete pronaći na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA