≫ 

Umro jedan od najpoznatijih jutjubera na svetu: Imao je samo 23 godine

Američka internet ličnost stekla je slavu strimujući i objavljivanjem klipova na kojima igra popularnu video igricu Minecraft

  • 1
Technoblade

Printskrin: Youtube/Technoblade

Minecraft jutjuber Tehnoblejd (Technoblade) preminuo je u 23. godini, potvrdila je njegova porodica u emotivnom oproštajnom videu objavljenom u njegovo ime.

U snimku pod naslovom "pozdrav štreberi" postavljenom na njegovom kanalu, otac naziva "najneverovatnijim klincem kakvog je neko mogao da poželi".

Američka internet ličnost stekla je slavu strimujući i objavljivanjem klipova na kojima igra popularnu video igricu Minecraft. Prošle godine, Technoblade je otkrio fanovima da ima rak.

Oproštajna poruka, napisana nekoliko sati pre njegove smrti i koju je pročitao njegov otac, počinjala je: "Zdravo svima, Tehnoblejd ovde. Ako ovo gledate - mrtav sam."

Dalje je otkrio da je njegovo pravo ime u stvari Aleks, prisećajući se vremena kada je "prevario" fanove da poveruju da se zove Dejv, prenosi BBC.

"Hvala svima što ste godinama podržavali moj sadržaj", nastavio je. "Da imam još stotinu života, mislim da bih izabrao da budem Tehnoblejd svaki put, jer su to bile najsrećnije godine mog života."

Onlajn zvezda, koja je osvajala Minecraft turnire i legije fanova, objasnio je u video snimku za prikupljanje sredstava objavljenom u februaru da je bio podvrgnut hemoterapiji, terapiji zračenjem i operaciji spasavanja udova nakon što je dobio tumor u desnoj ruci.

On je otkrio svoju dijagnozu karcinoma u avgustu 2021, objašnjavajući da je u početku mislio da je bol koji oseća posledica gejminga. Nakon što mu je ruka otekla, otišao je u bolnicu i potom mu je dijagnostikovan rak.

Malo se zna o Tehnoblejdu, koji je do kraja skrivao svoj pravi identitet. Njegov onlajn avatar je bila slika krunisane svinje.

Imao je 10,8 miliona pretplatnika na svom YouTube kanalu, gde u njegovoj biografiji piše: "Previše igram video igrice. Možda nisam najbolji, ali imam vruće laktove."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA