≫ 

Beta za Call of Duty Modern Warfare 2 dolazi sledećeg meseca: Evo kada ćete moći da igrate

Ljubitelji pucačina (koji imaju PlayStation) moći će da testiraju igru 16. septembra 2022. godine, dok će drugi morati da sačekaju još malo

  • 0

Beta testiranje popularne pucačine Call of Duty Modern Warfare 2 zvanično počinje sledećeg meseca, a igru će prvi moći da igraju vlasnici PlayStation 5 konzola, dok će vlasnici Xbox-a i PC-a morati malo da pričekaju.

Infinity Ward, razvojni studio iza igre, je podelio vest o početku testiranja tokom CDL Champs turnira. Kao što je bio slučaj sa prethodnim beta verzijama, datumi se razlikuju u zavisnosti od toga na čemu igrate igru i da li ste unapred kupili igru (pre-order).

Prva beta počinje 16. i 17. septembra na PlayStation 4 i PlayStation 5 za sve koji su unapred kupili igru. Nakon toga će svi vlasnici PlayStation-a moći da isprobaju igru od 18. do 20. septembra.

Sa druge strane, svi koji su pre-orederovali igru na Xbox-u i PC-u moći će da je isprobaju od 22. do 23. septembra, dok će otvorena beta za sve platforme početi 24. septembra i trajaće do 26. septembra. Sve beta verzije biće lansirane u 19 časova tog dana.

Modern Warfare 2 dolazi na PS4, PS5, Xbok One, Xbok Series X/S i PC 28. oktobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA