≫ 

Cyberpunk 2077 dobio drugi život nakon premijere Netflix anime serije

Jedna od najozloglašenijih igara, Cyberpunk 2077 iz 2020. godine, vraća se, uz pomoć popularnog novog spinoff animea koji se emituje na Netflixu

  • 0
Cyberpunk 2077

Foto: CD Projekt Red

Futuristička akciona avantura otvorenog sveta trenutno ima neverovatne brojke na PC-ju, prikupljajući sve više igrača svakog dana i tako postižući rezultate koje nije imala još od lansiranja u decembru 2020. godine.

Najveći dnevni broj igrača na Steamu dostigao je 136.724 u nedelju, što je preko sedam puta više od dnevnog maksimuma u avgustu.

Oživljavanje Cyberpunk-a je iznenađenje s obzirom na negativnost oko igre zbog njenog katastrofalnog lansiranja i nedovoljno ažuriranja nakon objavljivanja koja bi značajno podstakla interesovanje.

Igra je prodata u više od 13 miliona primeraka pri lansiranju, ali njene loše tehničke performanse na Xbox i PlayStation konzolama dovele su do opoziva, izvinjenja, a u jednom trenutku je Sony čak uklonio igru iz svoje digitalne prodavnice.

Broj igrača je opao, cena akcija CD Projekt RED-a je pala i studio je ubrzo počeo da naglašava svoje planove da preusmeri resurse u budućnost dobro primljene Witcher franšize.

Netflix anime "Edgerunners", koji je premijerno prikazan 13. septembra, udahnuo je novi život u video igru koja je sve, samo ne loša.

Igra i dalje ima problema, a CDPR obećava nove runde ažuriranja, uključujući remont svog policijskog sistema.

Pored svega toga, CDPR je nedavno objavio i potpuno novi trejler za DLC koji izgleda apsolutno neverovatno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA