≫ 

ICT Hub je održao prvu Corporate Inovation konferenciju

Tehnološki partner i izlagač inovativnih IT rešenja je bio Comtrade System Integration. Pogledajte kratak video prilog koji vam prenosi delić atmosfere

  • 0

Kada se okupe veliki umovi, ideje se rađaju, a od ideja nastaju inovacije. ICT Hub- centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija je 30. oktobra uspešno održao prvi Corporate Innovation Conference u Beogradu. Ovaj događaj, podstaknut sloganom "Innovation Means Business", pokrenut je kako bi stvorio domen za razmenu ideja i alata dizajniranih za pokretanje inovacija.

Ono što je inovacija biznisu, Comtrade je tehnologiji i tako je Comtrade System Integration izabran kao zvanični tehnološki partner ove jedinstvene konferencije.

Jednodnevni događaj je posetiocima pružio osvežavajuću perspektivu o tome šta korporacije mogu da nauče od startupa, konkretne korake ka usklađivanju inovacija sa korporativnom strategijom i savete za razvijanje interne kulture preduzetništva. Nekoliko stvarnih studija slučaja pružilo je dragocene uvide u inovacije u praksi, dok je panel diskusija o inovacijama u srpskim korporacijama postigla veliku posećenost i inspirisala nove ideje.

Comtrade System Integration zasniva se na inspirisanim inovacijama. Svaki dan je prilika za poboljšanje postojećih proizvoda, dok svaki izazov predstavlja poziv na inovaciju novih rešenja, sve u cilju poboljšanja rezultata i iskustava klijenata. Zbog toga je Comtrade SI sa zadovoljstvom podržao ovu inicijativu, čiji je cilj pokretanje inovacija i doprineo njenom uspehu, ne samo kroz ulogu tehnološkog partnera, već i predstavljanjem najnovijih IT inovacija u Expo delu konferencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA