≫ 

HYCU je prva na svetu firma zadužena za bekapovanje podataka Nutanix i Google Cloud korisnika (VIDEO)

Tom Bausemer, koji je na čelu sektora za cloud rešenja firme HYCU, govorio je o njihovom jedinstvenom Google Cloud rešenju za bekapovanje podataka

  • 0

Tom Bausemer je potpredsednik sektora za cloud rešenja firme HYCU, koja se uspešno bavi upravljanjem i zaštitom podataka nekih od najvećih poslovnih sistema i čije strateške tehnološke partnere čine vodeća svetska imena u IT industriji kao što su Citrix, Google Cloud, Nutanix, F5, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft partner itd.

Foto: Marko Jovanović

Zahvaljujući uspešnoj saradnji i jedinstvenom proizvodu u vidu softvera za bekapovanje i oporavak podataka Nutanix korisnika, HYCU je uspeo da učvrsti svoju poziciju na tržištu softvera i zadobije poverenje ove firme čija je trenutna vrednost procenjena na 10 milijardi dolara.

Nakon inicijalnih uspeha sa Nutanix kompanijom, HYCU tim je angažovan za bekapovanje i oporavak podataka Google Cloud korisnika.

HYCU je kompanija sa sedištem u Bostonu, koja svoja predstavništva između ostalog poseduje i u Los Anđelesu, Čikagu i Vašingtonu, dok njihova softverska rešenja nastaju u Srbiji. Sa preko milion zadovoljnih korisinika i više od stotinu globalnih partnera, HYCU je je za manje od godinu dana uspeo da obezbedi svoju poziciju u konkurentnom IT okruženju, a direktor ove firme, Sajmon Tejlor (Simon Taylor) je prilikom gostovanja na Telegraf.rs portalu izjavio da je veoma zadovoljan činjenicom da je proizvod na kome su angažovani srpski inženjeri tj. koji se proizvodi u Srbiji, odlično prihvaćen od strane vodećih svetskih firmi i najavio da HYCU ima u planu rad na brojnim drugim cloud rešenjima u budućnosti.

https://www.telegraf.rs/hi-tech/zanimljivosti-hi-tech/2997778-hycu-je-kompanija-koja-se-bavi-zastitiom-podataka-najvecih-svetskih-firmi-a-njena-softverska-resenja-nastaju-u-srbiji

Tom Bausemer se priključio HYCU timu u oktorbu 2018. godine i za svega tri meseca ovoj firmi obezbedio promet od milion dolara. Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u softverskoj industriji, Tom je prihvatio poziciju upravljanja cloud rešenjima HYCU firme sa posebnom pažnjom na isporučivanju bekap rešenja za Google Cloud korisnike.

- Korisnici ih obožavaju jer su vrlo jednostavni za korišćenje i cenovno isplativi. U pitanju je potpuno integrisani proizvod namenjen isključivo Google Cloud korisnicima, čiji je interfejs identičan Googleovom. Integrisanost se takođe ogleda u  sistemu naplate, pa se kupovina i naplata HYCU proizvoda za bekapovanje obavljaju u okviru Google Cloud marketa.- izjavio je Tom.

Prilikom posete Telegraf.rs portala, Tom Bausemer je govorio  više o ovoj saradnji, kao i o specifičnostima Google Cloud proizvoda. Više o tome možete pogledati u novom Telegraf.rs intervjuu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA