≫ 

#TeslaDaje5 – Instagram izazov koji osvaja Srbiju

Da li ste se uključili u novi Tesla izazov?

  • 0

Brend Tesla je 20. marta lansirao nagradni konkurs pod nazivom TeslaDaje5. Tom prilikom fanovi su pozivani da zaključno sa 10. aprilom okače sliku ili snimak svog talenta uz oznaku #TeslaDaje5, uz mogućnost da osvoje jednu od pet vrednih nagrada (2 Tesla televizora i 3 Tesla mobilna telefona).

Usled velikog interesovanja, brend Tesla od danas proširuje nagradni fond za dodatnih 15 Cineplexx vaučera, pojedinačne vrednosti od 2.000 rsd.

Do sada je nastalo više stotina slika i snimaka talenata sa oznakom #TeslaDaje5, a među njima su se našle i objave brojnih poznatih ličnosti. Kapiten košarkaškog kluba Partizan, Novica Veličković, demonstrirao je kako igra basket za pet.

Foto: Promo

Takođe su se izdvojili poznati kuvar i nekadašnji član žirija emisije „Prvi Kuvar Srbije“ Igor Belošević, koji je ispekao špansko prase za 5 i zatim ga, umesto nožem, isekao tanjirem, kao i Miss Srbije 2018. godine, Ivana Trišić koja je potvrdila da slika „selfi“ kao pravi profesionalac.

#TeslaDaje5 izazov je osmišjen u okviru promocije novootvorene onlajn shop.tesla.info prodavnice i akcije „Pet godina garancije“ koja nudi produženu garanciju na svaki Tesla televizor kupljen onlajn ili u maloprodajnim objektima u periodu do 31.maja 2019.

Konkurs traje do 10. aprila, dok će pobednici biti objavljeni 15. aprila na zvaničnom Instagram nalogu @tesla.info

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA