≫ 

Društvene mreže rekle svoje: Ko će pobediti na Evroviziji i kako će se kotirati Nevena Božović?

Dok s nestrpljenjem očekujemo Evroviziju i nastup naše Nevene Božović, imamo lepe vesti za vas.

  • 22

Naime, blog "Zommsphere" analizirao je Fejbsuk stranice večerašnjih izvođača, tačnije ko je od 1. aprila dobio najveću popularnost na mrežama.

Fanovi iz celog sveta, desetine miliona gledalaca ispred televizora, a još više kasnije na Jutjubu - nema sumnje da Evrovizija definitivno ima dugu tradiciju, koja ni od 1956. godine ne jenjava.

Na listi izvođača koji su prošli u finale i zabeležili skok u interakcijama na Fejsbuku prva je predstavnica Grčke Katerina Duska, zatim Beloruskinja Zena, a na trećem mestu je Nevena Božović. U prilog tome govori činjenica da na listi 26 zemalja koje su prošle u finale samo 4 izvođača nisu imala društvene mreže.

Nevena Bozovic, Evrosong, Eurosong Foto: Tanjug/AP

Na drugoj listi se prikazuje podrška fanova na Fejsbuku i Instagramu pre polufinalnih večeri, a zanimljivo je da je njihov uspeh u prvoj i drugoj polufinalnoj večeri bio jednak onom na mrežama. Tako prvo mesto na ovoj listi zauzima Luca Hani iz Švajcarske sa najvećim brojem fanova, zatim grčka pevačica Tamta koja će ove godine predstavljati Kipar, Sergej Lazarev iz Rusije dok se na četvrtom mestu nalazi naša Nevena Božović.

Koliko će zaista fanovi imati uticaja na finalni rezultat, videćemo tek večeras. Ipak, ako uzmemo u obzir koliki su uticaj društvene mreže imale na pobedu Obame ili Trampa, ostaje nam da se nadamo za visoki plasman Nevene Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    18. maj 2019 | 17:29

    Mala je pravi izbor za Srbiju, Moze biti uzor mladima,to sto je Karleusi krivo to je nesto drugo.

  • Jelena 1982

    18. maj 2019 | 16:09

    Svi neka joj pljunu pod prozor.... Koje god mesto sa zauzme bicemo zadovoljni, osim Marije niko do sada nije usao u finale, prema tome... Dovidjena prijatno....

  • Haha

    18. maj 2019 | 22:39

    Bicemo top 10 odpozadi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA