Uređaji koji vam donose osećaj sigurnosti

Veći deo dana provodimo u autu, bilo da žurimo na posao, putujemo na odmor, završavamo svakodnevne poslove ili idemo da se vidimo sa prijateljima, automobili su nezaobilazni

  • 0
Mio Technology

Foto: Promo

Pored očiglednih prednosti koje donose, provođenje previše vremena za volanom ima i svoje loše strane, jer se često možemo naći u rizičnim situacijama, a ponekad nam je jednostavno potrebna pomoć prilikom vožnje.

Mogući su različiti scenariji i situacije, od saobraćajnih prekršaja do pokušaja prevara, krađa, nezgoda na putu i sličnih situacija u kojima nam kamera u autu može biti od pomoći. Zato nikad nije na odmet imati kameru u vozilu jer nikada ne znate kada će vam biti potreban snimak.

Bilo da je koristite kao dokaz za osiguravajuću kompaniju ili u pokušaju da izbegnete plaćanje u slučaju namernih sudara, kamere u automobilu vam daje osećaj sigurnosti gde god da vas put nanese. Kamera u autu će pažljivo zabeležiti sve što se dešava na putu i u vozilu, a to posle možete koristiti u različitim situacijama.

Mio Technology

Foto: Promo

Ali, kako da odlučite koja je kamera najbolja za vas? Evo nekoliko sugestija.

Mio Technology je kompanija koja donosi nova iskustva zahvaljujući svom proizvodnom asortimanu kamera, od jednostavnih pristupačnih modela kao što je MiVue C312 do vrhunskih modela, kao što je MiVue C570, koji se može pohvaliti odličnim odnosom cene i kvaliteta.

MiVue C312 sa uglom gledanja od 130° beleži svaki detalj u bitnim trenucima. Poseduje 3-Axis G-Senzor za praćenje pokreta. U slučaju nezgode ili iznenadne promene u kretanju, ugrađeni G senzor istog trenutka aktivira snimanje kretanja vozila, a zabeleženi snimci ne mogu biti presnimljeni drugim sadržajem.

Mio Technology

Foto: Promo

Model MiVue C570, beleži sve, bilo da je noć, bilo da je dan. Zahvaljujući uglu gledanja od 150° i otvoru blende od F1.8, ovaj uređaj beleži sve što vidite ili ne vidite tokom vožnje. Sony-ijev kvalitetni STARVIS CMOS obezbeđuje snimke vrhunskog kontrasta, jasnih i bogatih boje, posebno u uslovima slabog osvetljenja. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji detekcije pokreta, MiVue™ C570 se automatski aktivira i beleži snimke kada otkrije kretanje u blizini automobila. Na ovaj način se prikupljaju dokazi i kada niste u vozilu. U ovom slučaju potreban vam je Smartbox, koji se kupuje posebno. Ovaj model dolazi sa ugrađenim GPS-om koji beleži lokaciju na kojoj se nalazite i brzinu, što može biti važan dokaz u slučaju da vam zatreba. Opcija GPS praćenja vozila beleži lokaciju, rutu, brzinu i prikazuje se na Google mapama pomoću aplikacije MiVue Manager.

Za više informacija, posetite: Mio Srbija na FB i Instagramu, kao i na Gigatron.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA