Tvorac Androida optužen je da se bavio prostitucijom

Novi izveštaj otkriva prilično mračnu stranu tvorca Androida

  • 1
Andy Rubin Foto: Wikipedia/Yoichiro Akiyama from Tokyo, Japan

Tvorac Android operativnog sistema, Endi Rubin, navodno je bio umešan u "prostituciju" sa barem jednom ženom i optužen je da je prevario svoju ženu za milione dolara prilikom potpisivanja predbračnog ugovora, sudeći po navodima u građanskoj žalbi koja je otpečaćena zbog njene veze sa drugim slučajem.

Odmah po izlasku ovih informacija oglasio se i Rubinov advokat koji tvrdi da je žalba prepuna lažnih tvrdnji.

- U pitanju je porodični pravni problem koji uključuje ženu koja želi zbog svoje odluke da aktivira predbračni ugovor. Sve je prepuno lažnih tvrdnji i jedva čekamo priliku da ispričamo svoju verziju svega, izjavio je.

U otvorenoj žalbi, jedna žena, koja je označena samo kao "M", navodno je radila sa Rubinom u nečemu što žalba definiše kao prostitucija.

Dokumenta, fascikle Foto: pixabay.com

"M" bi se složila da ima seks sa velikim brojem muškaraca i da sve bude snimano za "zadovoljstvo" Rubina i drugih muškaraca. A potom bi imala seks i sa Rubinom koji nije sniman.

Ovi novi detalji u vezi sa Rubinovim vanbračnim vezama bacaju novo svetlo na prošlogodišnji izveštaj New York Timesa koji je tvrdio da je tvorac Androida bio umešan u "probleme sa vlasništvom" sa nekoliko žena tokom svog braka.

A sudeći po novoj žalbi, Rubin bi im plaćao troškove u zamenu da imaju seks sa drugim muškarcima.

Sada ostaje da se oglasi i Rubinova strana i ponudi svoju verziju priča koja bi mogla da nam pomogne da napokon stignemo do prave istine iza novih dokumenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    3. jul 2019 | 10:56

    odkad je to zanimanje zabranjeno, prostitucije i prostituki nikad vise, najstarije zanimanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA