≫ 

Naručili Nintendo Switch na Crni petak, pa dobili kondome, daire i četkicu za zube

  • 1

Internet gigant Amazon se izvinio svojim mušterijama zbog greške do koje je došlo prilikom kupovine na Crni petak, kada je bar desetak kupaca preko tog servisa naručilo ručnu konzolu za igranje Nintendo Switch na rasprodaji.

Njih je, po prijemu pošiljke, dočekalo neprijatno iznenađenje. Umesto željene konzole, u pakovanju im je stiglo, bukvalno, sve i svašta, i to od osveživača vazduha i plastičnog grožđa, do električnih četkica za zube, mikrofona, daira i - kondoma, piše Mirror.

Amazonova greška odmah je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama. Jedan od kupaca, Stiv Hendi iz Vorčestera, koji je umesto konzole od 300 dobio kuler za laptop od 10 funti, objasnio je suštinu problema:

amazon, logo Foto: Amazon

"Nakon što sam pozvao korisnički servis, rekli su mi da ne mogu ništa da urade zbog toga što je rasprodaja prošla, pa su cene ponovo porasle. Sada moram da čekam da mi vrate novac ili da platim veću cenu pošto je akcija prošla. Da li je to fer? To je Amazonova greška, a ne moja, a ja moram da ispaštam zbog toga!"

Amazon je pokrenuo istragu kako bi ustanovio šta je dovelo do ovog propusta.

Inače, ovo nije prvi put da se tom internet gigantu ovako nešto dešava, pošto se ranije već događalo da kupci Nintendo Switch konzole, umesto nje dobiju PlayStation 4, Remington trimer za kosu, posteljinu, Lego kocke, hranu za pse i prašak da mašinu za veš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    6. decembar 2019 | 15:19

    I nije puno gresaka s obzirom na milione I milione narudbina za jedan dan. A ljudi kao ljudi, naprave I poneku gresku. Pakeri imaju oko 30 sekundi da prime, spakuju I adresiraju posiljku. Ludnica je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA