≫ 

Sve za klik: Jutjuber lažirao polomljenu nogu da bi dobio prvu klasu u avionu, pa razbesneo pratioce

Fanovi i brojni pratioci ga sada nazivaju prevarantom, gubitnikom i se*onjom...

  • 0
Džejmi Žu i stjuardesa Printscreen: YouTube/Jamie Zhu

Australijski jutjuber Džejmi Žu razbesneo je svoje fanove nakon objave snimka gde lažira povredu ne bi li leteo biznis klasom. Ovaj dvadesetogodišnjak otpočinje video "Kako džabe leteti biznis klasom" objašnjenjem da mu sledi veoma dug međunarodni let.

Na snimku je prikazano kako u jednoj radnji kupuje ''čizme'' za imobilizaciju povređene noge, koje je obuo da bi stvorio privid polomljenog članka. Potom se ukrcao na avion i požalio da noga ne može da mu stane između sedišta ekonomske klase.

Foto: Printscreen/YouTube/Jamie Zhu

Džejmi je upitao stjuardesu da li bi mogao da se premesti na drugo sedište, nakon čega nastupa kadar u kom se jutjuber smeška u kameru, sedeći u biznis klasi, dok ga osoblje obaveštava da stiže posluženje.

Neki od gledalaca videa posumnjali su da je reč o šali i da je Džejmi sve vreme imao karte za biznis klasu, ali je jutjuber kasnije u jednom televizijskom programu potvrdio verodostojnost snimka.

Čim se našao u biznis klasi, Džejmi se otarasio ''čizama'', uživajući u blagodetima bogatije raskošnije usluge. Ni sam nije mogao da poveruje da mu je prevara pošla za rukom, mada su njegovi fanovi bili manje impresionirani, piše UNILAD.

Usledila je lavina komentara u kojoj je jutjuber prozvan škrticom, prevarantom i neiskrenim. Gledaoci su isticali da se to što je Džejmi Žu uradio podrazumeva kao zloupotreba usluge i da je oštetio nekoga kome bi takva pomoć zaista bila potrebna.

Jutjuber se ogradio od optužbi, a kritičarima je poručio da nauče šta je to šala!

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Who else likes to live life upside down? 🔄🙈😮 #whatdoeshemeanbythat #iamoffended #tattooswagОбјава коју дели JAMIE ZHU (@jamiezhu) дана

Video: Mlade jutjuberke o stvarima koje im roditelji govore

(Telegraf.rs/N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA