≫ 

Kakve su sve gluposti ljudi spremni da prave da bi "iskukali" koji lajk više?

Komičar Džordž Reš je pokrenuo stranicu "Influencers in the wild", kako bi zabavio publiku prizorima iz života influensera, od kojih su mnogi žrtvovali zdravlje i ugled kako bi "zablistali" na fotografiji

  • 0
Fotografija

Foto: screenshot/instagram.com/influencersinthewild

Iza savršenih fotografija na Instagramu najčešće stoje teško objašnjivi postupci vlasnika profila.

Komičar Džordž Reš pokrenuo je stranicu "Influencers in the wild" kako bi zabavio svoju publiku prizorima iz života influensera. Mnogi od njih su žrtvovali zdravlje i ugled kako bi zablistali na fotografiji.

Jedan momak javno je isprozivan zbog neshvatljivih postupaka kao što je pušenje elektronskih cigareta na betonskoj ogradi. Poziranje devojke pored motora aviona ili pojavljivanje manekena na ulici u donjem vešu nasmejali su Rešovu publiku.

 
 
 
View this post on Instagram

It pains me deeply to know that I will never be this cool #contentculture #vapenation (submitted by @krizelainevh)A post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

“Oh yeah that’s gonna bang” #contentculture (submitted by @gee_smokes)A post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

 

Komičar se našalio i sa pokušajem devojke da napravi selfi dok duva svećice na rođendanskoj torti. Jedna žena je umalo slomila vrat, jer je želela fotografiju sa plaže na kojoj se vidi kako stoji na šakama.

 
 
 
View this post on Instagram

I know the feeling. Happy birthday or whateverA post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

Know your limits #contentculture (submitted by @tonimparsons)A post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

 

Kućni ljubimci sve češće prate svoje vlasnike u borbi za lajkove.

Jedan pas je nosio kapuljaču, naočare i glumio čoveka koji radi na laptopu. Njegov gazda je verovao da će fotografija psa doneti više pratilaca na Instagramu, piše Fox8.

 

Devojka je želela da po svaku cenu pokaže koliko uživa u lepoti akvarijuma. Njen dramski nastup pažljivo je snimljen objektivom fotografa, ali su je zapazili i drugi posetioci akvarijuma.

Poziranje je trajalo predugo, pa je pala imitacija i ruganje njenoj teatralnosti.

 
 
 
View this post on Instagram

1. The world is not your personal movie set 2. Wait for it Submitted by @tuffnail Girl: @devin_cecchettoA post shared by Tank Sinatra (@influencersinthewild) on

 

Snimci su jasan dokaz da život nije filmski set. Mnogi inflenseri žele da blistaju na fotografijama, pa olako ispadaju budale.

(Telegraf.rs/N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA