Moćni američki helikopteri uništavaju najsavremenije ruske tenkove... U nastavku "crtanog" filma!

Helikopteri vođenim raketama "iz prve" pogađaju sve tenkove i istovremeno izvode manevre izbegavanja PVO raketa

  • 12
Bell 360 Invictus Printscreen: YouTube/Bell Flight

Američka kompanija BellFlight (Bell Helicopter) objavila je novi animirani video-snimak na kome se vidi kako grupa helikoptera nove generacije Bell 360 Invictus uništava savremenu rusku oklopnu borbenu tehniku baziranu na platformi Armata, uključujući i efektno izbegavanje PVO sistema koji se lansiraju sa ramena (Igla-S/Verba).

Posle animiranog videa u kome je prikazano uništenje raketnih sistema S-400, nova generacija udarnih helikoptera Bell 360 Invictus, u novom pomotivnom videu, napada na formaciju osnovnih borbenih tenkova T-14 "Armata".

Helikopteri vođenim raketama "iz prve" pogađaju sve tenkove i istovremeno izvode manevre izbegavanja PVO raketa koje su lansirane iz lakih prenosnih sistema "Igla-S" (Verba). Sve je propraćeno vizuelnim efektima "rafalnog" izbacivanja toplotnih mamaca, koji odvlače ruske rakete daleko od cilja.

U jednom momentu pojavljuju se i borbena vozila pešadije nove generacije T-15, takođe napravljena na platformi "Armata", koja bivaju uništena kombinacijom nevođenih raketnih zrna i vatrom topova. Kompletna operacija je realizovana bez gubitaka, piše RBTH.

Treba, međutim, pomenuti i da se u ovom zamišljenom scenariju ne pojavljuju raketni PVO sistemi "Pancir-S1" i "Tor-M2", koji u ruskoj kopnenoj vojsci imaju centralno mesto u zaštiti ešelona oklopnih jedinica, a čije bi prisustvo sigurno uticalo na konačni ishod američke helikopterske akcije.

(Telegraf.rs/RBHT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA